Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spiller for fulde huse: Snart kommer Zirkus Nemo til Aarhus

Af Michael Qureshi
Smadremanden. Foto: Steen Brogaard
Smadremanden. Foto: Steen Brogaard

Zirkus Nemo er endelig tilbage efter to års fravær og dét med verdenspremiere på den spritnye forestilling: UD I UNIVERSET.

Lige nu spiller de for fulde huse rundt omkring i landet, og til juni går turen så til Aarhus.

Her spiller man fra den 2. juni og helt frem til 3. juli, men det er bare om at købe billetter allerede nu, for de har det med at gå som varmt brød.

Som den helt store overraskelse i år præsenterer Søren Østergaard skuespilleren, komikeren, entertaineren Tommy Kenter som gæst i manegen. 

Så du kan altså opleve både “Smadremanden” og Tommy Kenter på slap line.

De er gamle venner og har spillet utallige teaterforestillinger sammen bl.a. ”En Skærsommernatsdrøm” og ”Svejk”.

“Jeg har altid haft lyst til at have Tommy med i Zirkus Nemo ikke mindst pga. hans store poesi og klovnen i ham, og så er han meget meget musikalsk – der venter publikum store oplevelser med Tommys mange talenter, og jeg glæder mig til en sommer i manegen med min gamle ven,” siger Zirkus-direktør Søren Østergaard.

Spiller for fulde huse: Snart kommer Zirkus Nemo til Aarhus
Foto: Jacob Leitisstein

Skal nå at prøve det

”Jeg er kommet i Zirkus Nemo, siden de startede – først fordi jeg kendte Søren, og senere fordi man jo bliver bidt af det.

Som skuespiller har jeg altid tænkt – Gud fri mig vel, godt man ikke er med i den manege, det må være det sværeste i hele verden.

Men da Søren sidste år spurgte mig, om jeg ville være med, tænkte jeg, at det skal jeg prøve, inden jeg dør. Det er noget af det eneste, jeg ikke har prøvet som skuespiller – at lave Zirkus.

Jeg kender Søren rigtig godt og holder utrolig meget af ham, så jeg stoler på, at han nok skal guide mig trygt igennem, og det glæder jeg mig rigtig meget til,” fortæller Tommy Kenter.

Efter 2019’s anmelderroste jubilæumsforestilling, som med mere end 55.000 solgte billetter slog alle publikumsrekorder, har Zirkusdirektør Søren Østergaard været i fjerne afkroge af galaksen for at hyre de ypperste superstjerner til årets forestilling.

En sand stjerneparade

Publikum kan bl.a. se frem til tempo-jongløren Mario Berousek (Tjekkoslovakiet), tvillingesøstrene Duo Vilja (Sverige), verdensartisterne de stærke mænd Duo Leosvel (Cuba) og trampolin-ekvilibristen Professor Wacko (England), som mange vil genkende fra TV-programmet Britains Got Talent.

Desuden præsenterer de igen i år de ultrapopulære multikunstnere Duo Solys (Frankrig), som overrasker med et forrygende mix af humor og akrobatik.

Østergaard vil sætte alle i vægtløs tilstand med en stjernerække af gamle kendinge og nye figurer, der vil overraske med deres ekstreme talenter, vælte rundt i manegen og sende publikum ud i universet.

Mød dem alle sammen ude i den festlige atmosfære i Zirkus Nemos store show ”Ud i universet”.

Billetter kan købes her

Hvad: Zirkus Nemo
Hvor: Tangkrogen
Hvornår: 2. juni – 3. juli 2022

Del artikel

Andre læser også