ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Social Foodies åbner ny butik på Strøget: Få en gratis is

Af Freja Dumont
Foto: Social Foodies
Foto: Social Foodies

I morgen bliver en god dag. Udover at store dele af byen genåbner, så kan en helt ny Social Foodies på Strøget ved Salling nemlig også slå dørene op.

I forbindelse med åbningen forkæler Social Foodies alle besøgende fra kl. 15.00-18.00 med en gratis is (en enkelt kugle per person) og smagsprøver på nogle af deres andre produkter.

”Vi er blevet taget så godt imod på M.P. Bruuns Gade, og vi er taknemmelige over, at vi nu kan åbne endnu en butik i Aarhus.

Det betyder nemlig også, at vi kan hjælpe endnu flere socialt udsatte og op til fire afrikanske landsbyer mere med vores overskud,” siger indehaver og idémand bag Social Foodies Thor Thorøe.

Social Foodies åbner ny butik på Strøget: Få en gratis is
Foto: Social Foodies

Spis is med god samvittighed

Social Foodies har grobund i social bæredygtighed og ved at købe deres produkter, støtter du socialt udsatte familier i Danmark og småbønder i Afrika – du kan altså med andre ord spise din is med ekstra god samvittighed, når du køber den hos Social Foodies.

Social Foodies er kendte for at lave noget af det bedste is i byen, men butikken byder også på et stort sortiment af kvalitetsprodukter lige fra hjemmelavede flødeboller og forskellige slags chokolade til kransekage, barer og boller.

Startede med Paradis Is

Thor Thorøe var med til at starte Paradis Is op i år 2000 i en lille butik i Nørregade. Han måtte dog trække sig, da værdigrundlagene ejerne imellem blev for forskellige.

I stedet startede Thor Thorøe Social Foodies, hvor han kunne få lov at videreføre sit eget værdigrundlag, som består af kvalitet, ansvarlighed, innovation og troværdighed.

I dag består Social Foodies af syv butikker. Seks i Storkøbenhavn og altså nu to i Aarhus.

Hvor: Social Foodies, Søndergade 27

Del artikel