Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søger vidner: 25-årig mand dræbt af skud og 42-årig mand dræbt af knivstik

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med to episoder fra det sidste døgn.

 

Politiet har natten igennem arbejdet på gerningsstederne fra to episoder hvorunder to mænd er blevet dræbt.

 

Onsdag kl. 19.10 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at en person var ramt af skud på en p-plads ved Observatorievejen i Aarhus. Politi og ambulancer var hurtigt på stedet og ydede livreddende førstehjælp, men den 25-årig blev erklæret død i ambulancen.

 

Torsdag morgen kl. 03.48 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om, at flere personer var stukket med kniv på en p-plads ved Lenesvej i Brabrand. Ved ankomst til stedet fandt politi og ambulance en 42-årig mand, der var ramt af flere knivstik. Den 42-årige blev kort efter erklæret død. Yderligere to personer blev ramt af knivstik efter episoden på Lenesvej. En 23-årig mand er alvorligt tilskadekommen og i kritisk tilstand, mens en 28-årig mand bliver behandlet for sine skader, men er uden for livsfare.

 

” Vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter begge de to episoder”, siger Politiinspektør Michael Kjeldgaard.

 

Der er iværksat en omfattende efterforskning af begge drab med henblik på at udfinde gerningsmændene. På nuværende tidspunkt er der ikke noget der tyder på, at der er relation mellem de to sager, men i begge tilfælde tyder efterforskningen på, at der er tale om opgør i de kriminelle miljøer.

 

 

Tryghedsskabende initiativer

På baggrund af det seneste døgns episoder iværksætter Østjyllands Politi en række tryghedsskabende initiativer. Blandt andet vil den mobile politistation være til stede i området vil Lenesvej fra kl. 12.00, hvor betjentene vil stå klar til at tale med beboerne.

 

”Lige nu er der ro i Aarhus og i de områder, hvor drabene skete, men vi vil være til stede med ekstra mandskab og vil være synlige i hele byen for at skabe tryghed for beboerne i området. Hvis man har set eller hørt noget i relation til sagerne, vil vi gerne at man henvender sig til vores betjente eller kontakter os telefonisk.” ”Det er vores opfattelse, at drabene er en del af rivaliseringen i de kriminelle miljøer, og at almindelige borgere i Aarhus trygt kan færdes i byen,” siger Politiinspektør Michael Kjeldgaard.