Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sensommermarked på Trøjborg: De tre veninder vil gøre Steen Billes Lopper til et tilbagevende loppemarked

Af Jan L. Pedersen

Der vil være masser af genbrugsting, tøj, blomster og keramik, når Steen Billes Lopper søndag den 15. september igen afvikles på Trøjborg fra kl. 10 – 15.

 

Søndag den 16. juni var første gang de tre veninder afholdte Steen Billes Lopper. Pladsen var fyldt med boder, som solgte alverdens genbrugsting, vintagetøj, blomster, keramik og møbler. Gennem hele arrangementet kom der løbende mennesker forbi, og pladsen summerede af liv. Folk nød en kop kaffe ved de opstillede bord-bænke-sæt med fine farvede duge med blomster, andre legede med deres børn på legepladsen og størstedelen var et smut forbi de mange boder.

 

”Det er tøj og ting, som ikke fejler noget, og som vi ikke nænner at smide væk. Andre kan sagtens have glæde af det, så derfor prøver vi at tynde lidt ud i det på denne måde. Samtidig bidrager vi også til at gøre noget godt for klimaet ved at få folk til at købe brugt – og ikke så meget nyt.”

 

Sådan lyder det fra de tre initiativtagere, Maria Vase Petersen, Johanne Pilgaard Finster og Amalie Vinther Zahle, som alle er i 20’erne og bor på Trøjborg. ”Ideen med loppemarkedet er at skabe en hyggelig dag for alle, hvor der er plads til at lege, sidde og nyde en kop kaffe, tale med sin nabo, ven, veninde eller blot gå på opdagelse i de forskellige loppestande.”

Sensommermarked på Trøjborg: De tre veninder vil gøre Steen Billes Lopper til et tilbagevende loppemarked

De har længe haft lyst til at lave et hyggeligt arrangement i kvarteret, og nu vil de gøre Steen Billes Lopper til en tilbagevendende begivenhed, hvor trøjborgensere og beboere fra andre områder af byen kan mødes og have en hyggelig dag.

 

”Vi er meget beærede over hvor mange mennesker som valgte at komme forbi loppemarked tilbage i juni måned. Denne opbakning har givet os endnu mere lyst til at gentage succes og gøre Steen Billes Lopper til en tilbagevendende begivenhed” siger de tre unge kvinder, som har været venner siden barndommen og boet i kvarteret i flere år.

Sensommermarked på Trøjborg: De tre veninder vil gøre Steen Billes Lopper til et tilbagevende loppemarked

De kalder Trøjborg for en by i byen, som har det meste undtagen sit eget loppemarked på Steen Billes Torv. ”Trøjborg har så mange gode egenskaber. Det er tæt på skoven, vandet og stranden, og så har Trøjborg sit eget hyggelige byliv med en masse fine butikker og restauranter. Alle disse egenskaber er med til at skabe den helt særlige stemning, som vi med loppemarkedet gerne vil bidrage til år efter år”.

 

Torvet bliver brugt flittigt i det daglige, og under loppemarkedet vil der stadig være rig mulighed for at benytte både legeplads samt skaterbane.

 

Der er plads til omtrent 30 stande ved loppemarkedet. Det koster 200 kr for en lille stand og 300 kr for en stor. Skriv til steenbilleslopper@gmail.com eller læs mere på facebook.dk/steenbilleslopper.

 

Sensommermarked på Trøjborg: De tre veninder vil gøre Steen Billes Lopper til et tilbagevende loppemarked

 

 

 

Del artikel

Andre læser også