ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis kulturel oplevelse: Stor operakoncert i det fri i Aarhus

Af Freja Dumont
Fotograf Kåre Viemose for Den Jyske Opera.
Fotograf Kåre Viemose for Den Jyske Opera.

Lørdag den 11. juni lives Skanseparken for fjerde gang op af storslået musik, når Aarhus Symfoniorkester sammen med hele Den Jyske Operas Kor og en række solister fra den kommende sæson indtager scenen og møder publikum under åben himmel – og der kræves ingen billet.

Opera i Parken er for gæster i alle aldre, som er nysgerrige på, hvad opera er for en størrelse, og for faste operagængere, som kan glæde sig til at høre flere operaperler og få en smagsprøve på en ukendt operaskat.

“Når opera og klassisk musik flyttes ud af de vante rammer i konventionelle teater- og koncertsale, skabes der mulighed for at opleve musikken på en ny måde.

Vi glæder os til at møde publikum til et af årets første og største koncerter under åben himmel,” siger operachef Philipp Kochheim, Den Jyske Opera i en pressemeddelelse.

Gratis kulturel oplevelse: Stor operakoncert i det fri i Aarhus
Fotograf Kåre Viemose for Den Jyske Opera.

Dagens koncertprogram

Konferencier og vært Stine Rosengren præsenterer og sammenkæder igen i år det musikalske program, og Den Jyske Operas musikchef Christopher Lichtenstein dirigerer Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Operas Kor og de fem internationale solister Katharina Maria Abt, Elise Caluwaerts, Randy Diamond, Thomas Paul og Dorothea Spilger.

Publikum kan se frem til at opleve kendt og elsket musik af bl.a. Andrew Lloyd Webber, Mozart, Verdi, Bizet, Leoncavallo, Puccini. Der vil være uddrag fra Den Jyske Operas kommende forestillinger: musicalen Sunset Boulevard, dobbeltopera-thrilleren La Vendetta / I Pagliacci og familieforestillingen Tryllefløjten.

Hvad: Opera i parken
Hvor: Skanseparken
Hvornår: 11. juni kl. 15-17

 

Del artikel