ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Storcenter Nord: Rasmus Klump flytter ind i hele juli måned 

Af Jan L. Pedersen

Juli måned i Storcenter Nord byder på masser af oplevelser. Rasmus Klump er nemlig sejlet mod nord, nærmere betegnet til Storcenter Nord. Her bliver han til den 28. juli, og sammen med sine venner vil han aktivere børnene. Du kan gå ombord på det interaktive skib og spille spil, danse, læse, se tegnefilm eller tage på pandekagejagt. 

 

Leg på det gode “skiv” Mary 

Rasmus Klump og hans venner har rejst verden rundt. De har både oplevet østens mystik, det vilde vesten, det varme syd – og nu har det gode “skiv” Mary sat kursen mod nord! Efter Skægs nøjagtige beregninger, ankom det gode “skiv”, Mary, til Storcenter Nord d. 1. juli, og her bliver det næsten hele juli måned!

Storcenter Nord: Rasmus Klump flytter ind i hele juli måned 

 

Skibet er ladet med en masse sjov

Der er masser af sjov ombord! Dans fx til Rasmus Klump-sange i kahytten, se en Rasmus Klump-tegnefilm i biografområdet eller sæt jer i stævnen, og læs en af de farverige Rasmus Klump-bøger. På det interaktive skib kan man også spille sjove spil; både pandekagespillet, hvor man skal hjælpe Fru Klump med at fange ingredienser til pandekagedejen, og Kong Neptun-spillet, hvor der skal samles mønter til skattekisten.

 

Tag på pandekagejagt og vind opskriften

Hver lørdag i juli kan alle børn klokken 10-15 i Storcenter Nords foyer hjælpe med at finde Fru Klumps forsvundne pandekageopskrift. Alle, der kender Rasmus Klump, ved nemlig, hvor vigtigt det er at slutte et eventyr af med en god stak pandekager. Derfor må opskriften findes! Fru Klump kan godt huske ingredienserne, der skal bruges, men ikke hvor meget! Alle hjælpsomme børn sendes på opdagelse rundt i centeret for at finde vigtige informationer til pandekagedejen. Når alle ingredienserne er fundet, får børnene den hemmelige pandekageopskrift, et flot Rasmus Klump diplom og badge! 

 

Del et billede, og vind!

Tag et billede af din Rasmus Klump-oplevelse, og del med #RasmusKlumpModNord. Så er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort til Storcenter Nord på 500 kroner. Ikke nok med det: Du får også en kurv med alt det, du skal bruge til en rigtig god pandekagedej!

 

Storcenter Nord

Finlandsgade 17

8200 Aarhus N

 

 

 

Del artikel