Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgerkæde rykker ind ved siden af konkurrenterne i Tilst

Af anders@sommersangdigital.dk
Jan Ladegaard fra Hasselager er manden bag den nye Sunset Boulevard, der kommer i Tilst den 5. september. Foto: Anders Michaelsen
Jan Ladegaard fra Hasselager er manden bag den nye Sunset Boulevard, der kommer i Tilst den 5. september. Foto: Anders Michaelsen

Sunset Boulevard åbner ny restaurant til september på Blomstervej ved siden af Bones, KFC og McDonalds

 

Der er ikke så meget at se indvendigt udover nogle stiger, noget værktøj og nogle mænd i canvasbukser. På det, der lige nu bedst kan betegnes som en byggeplads, skal Sunset Boulevards nye restaurant i Tilst åbne om knap to måneder, når spisestedet lukker dørene op den 5. september klokken 10.

Det er Jan Ladegaard fra Hasselager, der i forvejen driver en anden Sunset-restaurant i Hedensted, der kommer til at drive stedet i Tilst.

 

“Der kommer til at være drive-in, legerum til børnene og et familievenligt miljø. Men der kommer også et miljø, så man kan holde møder for forretningsfolk,” siger Jan Ladegaard.

 

Jan Ladegaard har købt restauranten på en franchise-kontrakt, hvilket var et nærliggende valg, da han – modsat den han driver i Hedensted – bor tæt på den nye restaurant. Sunset Boulevard havde fundet grunden i Tilst, og her var det så muligt for folk i Sunsets franchise-gruppe at byde ind på restauranten. Noget Jan Ladegaard ikke kunne afstå muligheden for.

“Da muligheden for at åbne en her i Tilst opstod, synes jeg, det var en spændende chance for at komme lidt mere på hjemmebane og slippe for at køre så meget frem og tilbage. At man kan være lidt mere lokal, så ens netværk også kan komme og spise her,” siger Jan Ladegaard.

 

Ingen fastfood-krig

Og Jan Ladegaard og hans kommende ansatte bliver naboer til ikke én – men hele tre konkurrerende fastfood-spisesteder i form af Bones, Kentucky Fried Chicken og McDonalds. Men det anser Jan Ladegaard ikke som noget problem.

 

“At der ligger andre herude gør jo, at det ikke er nyt for folk, at man kan handle mad her. Jeg tænker, det er rigtig fint, at der er nogle andre, der har vænnet folk til at tage herud, og så håber vi bare på, at vi kan være med til at tiltrække endnu flere,” siger Jan Ladegaard, der ikke regner med nogen decideret fastfood-krig.

Burgerkæde rykker ind ved siden af konkurrenterne i Tilst
Jan Ladegaard fra Hasselager er manden bag den nye Sunset Boulevard, der kommer i Tilst den 5. september. Foto: Anders Michaelsen

 

“Det tror jeg ikke, der bliver. Jeg tror, vi allesammen kommer til at hjælpe hinanden med at bygge det større og tiltrække nogle nye mennesker. Min tvillingebror driver en Sunset i Haverslev med en Burger King og en McDonalds i nærheden, og det går da meget godt,” siger han og supplerer: “Det kan være børnene vil have noget andet, end man selv vil. Folk vil have valgmuligheder et sted, så kører de ikke forgæves, og de ved, hvor det hele er,” siger Jan Ladegaard.

På åbningen den 5. september får de 50 første kunder, som bestiller en stor menu et årskort på burgere i restauranten, hvilket betyder man i et år kan få en gratis ugentlig burger. Frem mod åbningen søger restauranten nye medarbejdere under og over 18 år til både deltid og fuldtid.

 

Del artikel

Andre læser også