ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag en uddannelse som psykoterapeut eller coach på deltid i Aarhus

Vidste du, at du har mulighed for at tage en uddannelse til psykoterapeut eller coach lige her i Aarhus?

Annoncørbetalt indhold leveret af Dansk NLP Institut

På Dansk NLP Institut i Aarhus tilbydes en lang række uddannelser, kurser og workshops inden for bl.a. psykykoterapi, coaching, kommunikation og udvikling. Alle uddannelser på instituttet er på deltid, hvorfor du sagtens kan tage en uddannelse som psykoterapeut eller coach og stadig få det til at hænge sammen med fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af.  

Det helt særlige ved Dansk NLP Institut er, at alle uddannelser tager udgangspunkt i NLP som metode. NLP er en særlig metode, der stammer tilbage fra 1970’ernes USA, og som er funderet i den anerkendte klassiske psykologi. 

Opbygning af uddannelserne på Dansk NLP Institut

Uddannelserne på Dansk NLP Institut er bygget op på en specielt måde, hvor man faktisk tager henholdsvis 3 eller 4 uddannelser, der hver især tager et år at afslutte. 

  1. og 2. året er en grunduddannelse, hvor man får en grundlæggende forståelse for kommunikation og metode. Grunduddannelsen skal man tage uanset om man ønsker at tage en uddannelse som NLP Psykoterapeut eller om man ønsker en NLP coachuddannelse

På overbygningen (3. og 4. år) får de studerende en forståelse for NLP’s teoretiske og metodiske grundlag. Man skal kun tage 1.-3. året + Coachmodul A og B, hvis man ønsker at uddanne sig som coach, og man tager alle fire år, hvis man ønsker at uddanne sig til NLP Psykoterapeut. 

Bygget op omkring NLP som metode

På Dansk NLP Institut har du mulighed for at tage en coach- eller psykoterapeutuddannelse på deltid, der er bygget op omkring NLP som metode. 

NLP – også kaldet Neuro Lingvistisk Programmering – er en psykologisk metode, der giver mulighed for at forstå og udvide vores måde at tænke og agere på, samt hvordan vi oplever tingende. Derfor får du på uddannelserne læring om både dig selv, men også andre. 

Du får, med andre ord, udvidet dit sanseapparat på en måde, så du er i stand til at anskue situationer fra andre vinkler, og du får ændret din måde at opfatte tingene på. Med NLP får du en ræke psykologiske og pædagogiske værktøjer, der gør dig bedre i stand til at finde frem til ressourcer hos dig selv og andre, som du allerede besidder, men endnu ikke anvender. 

Det kan du bruge uddannelserne til

I løbet af en dag indtager man mange forskellige roller i familielivet, på arbejdspladsen og i fritiden. Med psykoterapeut- og coachuddannelserne bliver du bedre i stand til at indtage de forskellige roller og de vil også virke meget stærkere for dig. 

En uddannelse som coach passer til dig, som arbejder som leder, direktør eller har en lignende stilling med personaleansvar.

Uddannelsen som psykoterapeut er til dig, som arbejder med mennesker. Du kan arbejde som psykoterapeut og have egne klienter, men du kan også anvende metoderne på din arbejdsplads i din stilling som sygeplejerske eller lignende.

Del artikel