Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjemmelavet takeaway fra Rohdes Café

Af Jan L. Pedersen

Det er vel ikke nogen hemmelighed, at Trøjborg er blevet et kvarter som for alvor er in. Der ligger et hav af små butikker, gode spisesteder og takeaways. En af dem er Rohdes Café. Stedet er en normal café, men har også specialiseret sig i takeaway. Målet for alt deres mad er, at det skal være sundt, lige til, og hjemmelavet fra bunden. Caféen er ikke ny, den slog dørene op første gang i 1999 og er i dag en etableret café. Vi har gennem årene spist flere måltider på Rohdes, og fået takeaway derfra flere gange. Vi valgte endnu engang at få takeaway leveret fra Rohdes på Trøjborg til Åbyhøj, hvor vi bor.

Varieret menukort

Noget af det første vi synes om, er deres pænt store menukort, hvor der er et bredt udvalg. Vi valgte lidt af hvert, og ikke kun vores favoritter. Vi startede med en stor og en lille nachos med smeltet ost, salsa, guacamole og creme fraiche. Den store portion kostede 49 kroner og den lille 25 kroner. De smagte fint, og var med meget ost på. Dejligt når spisestederne ikke er fedtede med osten. Tilbehøret var uden tvivl hjemmelavet og havde en god smag.

Stor nachos fra Rohdes på Trøjborg

Det blev til en chilliburger til 110 kroner. Bøffen var hjemmelavet af irsk oksekød blandet med rødløg, krydderier og med drueagurk dressing. Der var salat, tomat, marineret peberfrugt, rødløg, salsa og jalapenos. Vi valgte at få stegte kartofler til – ikke noget friture her. Det var en stærk burger – rigtig dejlig stærk. Flot smag og sprødt brød.

Chiliburger fra Rohdes på Trøjborg

Vi bestilte også Rohdes specielle kyllingesalat til 88 kroner. Den er med salat, rødløg, honningmarinerede solsikkekerner, hjemmelavede brødcroutons, fetaost, marinerede cherrytomater samt lun kyllingefilet. Salaten var frisk og kyllingestykkerne var ristet – yderst delikat. Det var en stor portion til prisen.

Speciel kyllingesalat fra Rohdes på Trøjborg

Næste ret var en Crêpe med kylling og ost. Den var pænt stor, god lun og med smeltet ost. Der var valgfri dressing til. Vi valgte hvidløgsdressingen, som vi  også kan anbefale. Prisen var 89 kroner. En fair pris, når vi tager størrelse og kvalitet i betragtning.

Crepe med kylling og ost fra Rohdes på Trøjborg

Sidste bestilling, var en sandwich med kylling og bacon til 59 kroner. Den kom med en frisk blandet salat, masser af kyllingestykker og med deres egen drueagurke dressing på. Bollen var i lyst brød og med sesam på, men alligevel sprød i skorpen. En stor sandwich med god størrelse og smag.

Sandwich med kylling og bacon fra Rohdes på Trøjborg

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Flot, ikke brændvarm, men alligevel varmere end vi forventede. Det eneste som var lidt for koldt var de to portioner nachos, men dem lunede vi i oven. Alt andet var i orden. Vores erfaring er, at Just Eat er bedre til at holde maden varm indtil leveringen. Grunden kender vi ikke, men vi har en del erfaring med forskellige leverandører.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, maden kom 10 minutter før det senest aftalte tid – stor ros herfra. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

Passer bestillingen – er alt med

Ja, alt var som bestilt, dog med ekstra pinde med.

Råvarekvaliteten

Frisk og hjemmelavet. Råvarerne var ubetinget i toppen, når vi sammenligner med andet takeaway. Bliv ved med det!

Smag og velsmag

Generelt god smag, og det at alt er hjemmelavet løfter uden tvivl smagsoplevelsen. Især vil vi nævne kødet som specielt godt. Det er meget fedtfattigt og med meget smag. Alt var tilpas krydret, dog var chilliburgeren i den stærke ende.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen er fair. Vi synes der er value for money. Portionerne var pænt store. Alle blev mætte. Så også her ligger vi i toppen.

Leveringspris

59 kroner for levering.

Emballagen og skånsom transport

Maden var anrettet pænt og så indbydende ud. Farverne var flotte og intakte. Indpakningen var solid og maden var pakket pænt i emballagen. Der var intet som var ødelagt, alt var i orden.

Takeaway fra Rohdes på Trøjborg

Langt fra junkfood

Takeaway fra Rohdes er på ingen måde junket. Der er tænkt og smag og sundhed, så det er ikke dårlig samvittighed man får, af takeaway fra Rohdes – tværtimod. Alt i alt kan Byens Spiseguide varmt anbefale takeaway fra Rohdes, også selvom du ikke bor på Trøjborg. Det er uden tvivl ikke sidste gang vi skal spise takeaway fra Rohdes.
 

Rohdes Café

Tordenskjoldsgade 32
8200 Aarhus N
Telefon +45 86 16 93 95
www.caferohdes.dk

[mappress mapid=”52″]

Del artikel

Andre læser også