Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tast dig til en burger: Flammegrillet i en fart

Af Søren Holm-Hansen

Burger Shack i Frederiksgade har udvidet butikken såvel som konceptet, og det giver mulighed for at tilbyde gæsterne endnu hurtigere betjening, helt frisklavet mad og god plads til at sidde både inde og ude.

 

I dag er Burger Shack blevet til en hel kæde med 13 restauranter over det meste af landet, og flere er på vej. Men det hele begyndte i den lille joint i Frederiksgade, og her ligger stadig køkkenet, som syder af aktivitet og velduft fra den flammefyrede grill fra morgen til aften. I weekenden også det meste af natten.

 

Over for den oprindelige restaurant i “den lille gågade” har Burger Shack indrettet Spisestedet; et stort lokale med samme hyggelige indretning og stil som selve restauranten. Møbler i træ, træstubbe på de sorte vægge, og en varm og indbydende belysning.

 

Tast dig frem

Og så er der kommet en væsentlig tilføjelse:

 

På to store touch-skærme kan gæster i fred og ro klikke sig rundt i menuen og de mange muligheder for at vælge til og fra. Ekstra bacon? Vegetar? Chilimayo? Glutenfri? Fritter? Drikkevarer?

 

Og så betaler man ellers med sit kreditkort, får en kvittering stukket i hånden, og man er knapt nok nået over gaden, før bestillingen er klar.

 

Økologi og dansk kød

Man kan indtage sit måltid med god samvittighed: Burger Shack gør en dyd ud af bruge bl.a. økologiske grøntsager, kød fra dansk kvæg, danske kartofler fra Vestjylland, mayonnaise lavet på æg fra fritgående høns – og på at reducere madspild.

 

Burger Shack i Frederiksgade tilbyder takeaway; ønsker man udbringning, skal man henvende sig i en af filialerne på Trøjborg eller i Jægergårdsgade. Kæden arbejder på at etablere udbringning endnu flere steder i landet.

 

#SPONSORERET ARTIKEL

 

Besøg den prisvindende Burger Shack:

Frederiksgade 39

8000 Aarhus C

Tel. 23 45 67 27

burger@burgershack.dk

www.burgershack.dk

 

Del artikel

Andre læser også