Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Teitur giver koncert i Odder

Den færøske verdensstjerne Teitur bliver den første kunstner på scenen, når den nystartede kulturforening Odder Little Culture Club afholder deres debut-koncert fredag d. 15. september.

 

Storslåede melodier og stærk lyrik

”Vi har som mål at skabe kulturarrangementer af høj kvalitet med kunstnere, som har noget stort på hjertet. Derfor passer Teitur perfekt ind i vores koncept. Med sine storslåede melodier og stærke lyrik kan vores gæster glæde sig til en oplevelse helt tæt på til vores debutaften,” fortæller Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club. Han lover en intens aften med Josephine, Louie Louie og alle de andre smukke sange fra Teiturs store bagkatalog, og et helt nyt album er på vej, så mon ikke at et par helt nye numre også finder vej til Odder denne aften.

Teiturs mange sider

Siden Teiturs første pladeudgivelse i 2003 har han spillet over 1000 koncerter over det meste af verden. Teiturs sange er blevet indspillet af bl.a.  Seal, Corinne Bailey Rae og Emilie Simon. Han har skrevet musik til Netherland Wind Ensemble, ICE, Holland Baroque Society, DR Symfoniorkesteret og DR Pigekoret. Som filmkomponist har Teitur lavet musik til dokumentaren Who We Were, og hans sange medvirker i Hollywood filmene Aquamarine og My Super Ex-Girlfriend. Teitur har produceret, arrangeret og været medforfatter til albummet Le Cheshire Cat et moi af Nolwenn Leroy. I marts 2015 var Teitur taler på Ted Talks-konferencen i Vancouver.

Der er  få ledige billetter til intimkoncerten i Kulturkøkkenet i Odder den 15. september. Billetter kan købes her: 

 

Teitur SOLO

Tid: 15. september kl. 20.00

Sted: Kulturkøkkenet, VitaPark Odder

Arrangør: Odder Little Culture Club

Yderligere info: 

Billetsalg: