ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tid til at være sammen: Lad Smageriet levere maden hjem til dig til efterårets gæster

Efteråret banker lige så stille på udenfor, og vejret indbyder til hyggelige middage og fejring hjemme i trygge rammer.

 

Slip dog for besværet, 3-4 timer i køkkenet og lad i stedet Smageriet stå for maden.

 

Uanset om anledningen er fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller bare hygge – har Smageriet et spændende udvalg af både dele-buffet, fingerfood og brunch

 

Tid til at være sammen: Lad Smageriet levere maden hjem til dig til efterårets gæster

 

Tid til samvær

Har du noget, der skal fejres i efteråret? 

 

Vi ved, det kan være svært at holde styr på hvilke regler, der gælder for restauranter og selskabslokaler, men med Smageriets smagfulde menuer slipper du af med bekymringerne.

 

Maden leveres nemlig færdigtilberedt – klar til at anrette og sætte på bordet (alt efter valg af menu, kræver enkelte retter en let opvarmning).

 

Tid til at være sammen: Lad Smageriet levere maden hjem til dig til efterårets gæster

 

Smag på efteråret

Tag en lille bid af efteråret og prøv den smagfulde efterårsbuffet fra Smageriet – den er twistet og sammensat, så den passer til lejligheden og sæsonen.

 

Forkæl dine gæster med en lækker menu af 7 dele for 145 kr. pr kuvert (min. 10 kuverter), der rummer alle de bedste råvarer denne sæson har at byde på – og helt uden du skal røre en finger.

 

Menuen byder på bl.a. langtidsstegt grillkølle i øl og krydderier, knust kartoffel med timian og grana og kålsalat med æbler, hasselnødder og æblevinaigrette.


På siden får du brød med græskarkerner samt pisket smør med krydderurter og en kraftig sauce med øl og urter.

 

Læs mere om efterårsbuffeten her:

 

Tid til at være sammen: Lad Smageriet levere maden hjem til dig til efterårets gæster

 

Årets konfirmationsfest

Har du stadig en konfirmationsfest i sigte, så er Smageriet klar til at tage sig godt af jer og jeres gæster med spændende konfirmationsmenuer.

 

De har nemlig sammensat lækre menuer enten som delebuffet og portionsanretninger, der både fanger de unge konfirmander og gæsternes smag. 

 

Prøv en 3-retters konfirmationsmenu med røget laksetatar til forret, rosastegt oksefilet til hovedret og chokoladebrownie med vaniljeis og syltede bær til dessert.

 

Er du mere til buffet, så klarer Smageriet også den – nyd ”den karakterfulde” med bl.a. kyllingebryst stegt med pesto og salat med perlespelt eller ”den traditionsrige” med tarteletter, langtidsstegt kamfilet og meget mere.

 

Skal det være helt jeres egen, så kan I også sammensætte blandt konfirmandens egne favoritter – vælg for eksempel tre slags kød, to slags kartofler og to slags grønt.

 

Uanset om du vælger det ene eller det andet, kan du glæde dig til velsmagende mad til festen, tilberedt af udsøgte råvarer.

 

Se alle konfirmationsmenuer eller sammensæt jeres egen fra 159 kr. pr. kuvert her:

 

Tid til at være sammen: Lad Smageriet levere maden hjem til dig til efterårets gæster

 

Julefrokost

Start allerede nu planlægningen af årets julefrokost med din familie eller nærmeste kollegaer.

 

Smageriet tilbyder smagfuld julefrokost ud af huset – både som buffet, portionsanrettet eller design-selv og fra bare 4 kuverter.

 

Selvom årets julefrokost måske bliver anderledes end den plejer, så skal man ikke gå ned på de gode smage og den hyggelige stemning omkring bordet.

 

Nyd den enkle julemenu med bl.a. marineret sild, andebryst stegt med honning og ris á la mande eller prøv den helt nye sociale julemenu med et twist.

 

Her kan I allerede nu glæde jer til sennepsglaseret laks med krydderurter, hjemmelavet hønsesalat med svampemayo, cheesecake med crumble og amarena-kirsebær og meget, meget mere.

 

Se alle mulighederne for julefrokost her:

Hvad: Efterårets og højtidernes gæster med mad leveret til døren fra Smageriet

Hvornår: Efterårsbuffet indtil d. 15. november, konfirmation indtil d. 31. oktober og julefrokost indtil d. 31. januar 2021

Hvor meget: Efterårsbuffet for 145 kr. pr. kuvert. ekskl. miljøtillæg og transport. Julefrokost og konfirmation fra 159 kr. pr. kuvert. ekskl. miljøtillæg og transport.

Hvordan: 

 

Artiklen er #sponsoreret

 

 

Del artikel