ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbud indtil 15. marts: Morgenmad til 19 kroner

Af Line Ingwar Karlsen

Foråret er kommet til Aarhus, og LAVA ved åen i Aarhus vil gerne fejre det. De kickstartede året med et godt tilbud, som nu fortsætter til den 15. marts. Succesen med deres tag selv-morgenmad har været mere end almindelig stor, så derfor forlænger de tilbuddet med morgenmad til 19 kroner til midt i marts.

 

Populær morgenmad

Du må bestemt ikke snyde dig selv for at prøve cafe LAVAs populære morgenmad. Mange nyder at gå ud i hverdagen og gøre lidt mere ud af dagens første timer. I februar måned behøver det ikke koste alverden at blive mæt.

Tilbud indtil 15. marts: Morgenmad til 19 kroner

Her er, hvad du får

LAVA skiller sig ud fra de andre spisesteder ved åen i Aarhus ved at kunne tilbyde en lækker morgenbuffet med et stort udvalg til en uhørt lav pris. Det er et enestående tilbud og uden tvivl åens billigste morgenbuffet, som de tilfredse stamgæster vender tilbage efter gang på gang. Fra 9.00 til 12.00 kan du spise så meget, som du overhovedet kan få plads til fra buffeten. Den består af græsk yoghurt, kogte æg, rullepølse, spegepølse, skinke, müsli, frisk frugt, nutella, ost, marmelade og caféens friskbragte brød.

Tilbud indtil 15. marts: Morgenmad til 19 kroner

Tilbuddet gælder til den 15. marts på alle hverdage.

 

 

LAVA

Åboulevarden 22
8000 Aarhus C
Mail: kontakt@lavaaarhus.dk
Telefon: +45 25 53 30 31
Hjemmeside
Facebook
Instagram

Tilbud indtil 15. marts: Morgenmad til 19 kroner

Del artikel