Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tivoli Friheden indbyder i samarbejde med Royal Beer til en ekstra 22. Fed Fredag – på en lørdag

Af Jan L. Pedersen

Tivoli Friheden og Royal Beer indbyder i samarbejde til en helt unik Fed Fredag på en lørdag i selskab med tre af landets mest legendariske kvindelige rockmusikere Anne, Sanne og Lis lørdag den 14. september klokken 20.00

21 Fed Fredags koncerter var planen for Tivoli Friheden i 2019, men i samarbejde med Royal Beer er det lykkedes at glæde parkens gæster med en ekstra koncert nr. 22.

Sammen i Friheden – for allerførste gang

”Den unikke mulighed bød sig, og når tre så store musikalske personligheder – hver med deres fornemme karriere og hundredvis af hits står på scenen samtidig, så kan magien opstå. Og så har de tre kvinder jo hver især givet fantastiske koncerter her i Friheden, så vi syntes det var oplagt at de også skulle stå i Friheden sammen – for allerførste gang. ” fortæller Tivoli Frihedens direktør Henrik Ragborg Olesen.

Gæsterne kan til den 22. Fed Fredag glæde sig til at opleve hits fra Anne Linnet Band såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis’ egne storhittende numre. Der bliver med andre ord garanti for en fest for både nye og garvede fans af trioens musik, når de indtager Friluftsscenen.

Tivoli Friheden indbyder i samarbejde med Royal Beer til en ekstra 22. Fed Fredag - på en lørdag

Anne, Sanne og Lis har aldrig haft mangel på jobs, og selvom lysten har været der til at lave en fælles koncert for power-trioen, har det været svært at få arrangeret, da ingen af dem ønsker at skuffe deres trofaste fanskare. Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til september indtager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen Friluftsscenen i Friheden i et stjernespækket show.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80’erne underholdt generationer af unge og gamle i Danmark og har hver især sat deres tydelige præg på den danske musikscene med en stribe af hits og legendariske koncerter, og nu til d. 22. Fed Fredags koncert lørdag d. 14. september kl. 20:00 

Adgang med sæsonkort Platin, Studie eller Deluxe sæsonkort

Du kan sikre dig billet til koncerten ved at have et gyldigt sæsonkort til Tivoli Friheden eller ved at købe billet på friheden.dk til 135 kr. På koncertdagen stiger entréprisen. 

Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd fra 125 kr. til 89 kr. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 699 kr., får sæsonkortholderen gratis turbånd ved hvert besøg, så du kan prøve løs i forlystelserne resten af sæsonen.

 

Læs mere på www.friheden.dk 

 

Del artikel

Andre læser også