Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To boligtrends som 2021 vil byde på

Af anders@sommersangdigital.dk

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til boligindretning har vi i skandinavien altid været et godt stykke foran. Både på design og funktionalitet har danske designhuse og møbelsnedkere været førende i lang tid. “New Nordic” er en af de mest populære indretningsstile i Skandinavien såvel som resten af verden. Der er flere brands, der er godt med når det kommer til vores moderne indretning, og det interiør vi har stående i vores stuer, køkkener og værelser. Blandt andet Hübsch er med i front når det gælder moderne interiør, og det er specielt pga. deres evne til at justere deres kollektion efter, hvilke trends der er i omløb, der giver dem en konkurrencemæssig fordel. I denne artikel kigger vi på to trends inden for bolig, som 2021 vil byde velkommen til. For der sker som bekendt hele tiden nye ændringer inden for interiør, og det handler konstant om at være opdateret med de seneste trends, hvis man gerne vil bo lækkert. Læs med i artiklen her og få et overblik over, hvad der er inde og hvad der er ude indenfor boliginteriør i 2021.

Bæredygtighed, Bæredygtighed, Bæredygtighed

Vi kommer ikke uden om bæredygtighed. Det er og bliver en konstant mere forankret del af vores hverdag, at vi skal forsøge at handle så bæredygtigt som overhovedet muligt. Både når vi køber ind, når vi tager på arbejde og naturligvis også når vi skal indrette vores bolig, skal bæredygtighed tænkes ind. Der er efterhånden heller ikke et anerkendt bolighus tilbage, som ikke har bæredygtige produkter i deres sortiment. Derfor skal vi være obs på, at bæredygtighed er en trend, der er kommet for at blive og den ser kun ud til at blive større og større i 2021. Derfor så er den største boligtrend overhovedet i 2021 bæredygtighed og bæredygtigt interiør. 

Fokus på lys og lamper

Derudover er der også et større fokus på lys og lamper indenfor interiør og bolig, som spåes til at blive endnu større i 2021. I 2020 fik de “nøgne” lamper og glødepærerne deres store gennembrud, og meget tyder på den tendens fortsætter næste år. Der er nemlig rigtig mange danskere, der går rigtig meget op i deres belysning, uagtet om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret. For når man skal lave mad, læse en god bog eller bare hygge sig i stuen er det vigtigt at lyssætningen er helt og aldeles i orden. 

Del artikel

Andre læser også