ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her får du alt til festen: Fest- og bryllupsmesse i Risskov

Af Line Ingwar Karlsen

Tommy Telt er en af Jyllands store spillere, når det gælder udlejning af stort set alt, hvad der skal til en fest. Navnet er ret originalt og er af den slags, man kan huske. Ejeren hedder Tommy Telt, og han startede med at udleje telte. Det gør han stadigvæk, men der er kommet meget mere til, og Tommy Telt er i dag totalleverandør.

 

Firmaet er 30 år gammelt og har hovedsæde i Nørresundby. Tommy Telt startede med et telt og service til 100 personer. Siden har firmaet udvidet markant. Tommy Telt har åbnet en afdeling i Risskov sidste år. Grunden var, at der kom flere og flere kunder fra Aarhus og Østjylland. Derfor valgte Tommy Telt at lave en afdeling i Risskov.

 

Om det er borde, stole eller en totalløsning er underordnet

Kom og se, hvad de kan tilbyde, når det gælder fester og bryllupper, store som små fester, med eller uden telt, totalarrangementer eller enkelte dele – kort sagt alt til fester af enhver art. Her vil Tommy Telt vise hele deres sortiment frem, og der vil være rig mulighed for at få inspiration til den næste fest, reception eller bare en hyggelig sammenkomst.

 

 

Den 12. og 13. januar i Risskov

Mulighederne for at lave den fest, du eller I ønsker, er til stede. Her er alt fra telte, gulve, borde, stole, bestik, glas, duge, kaffemaskiner, fadølsanlæg, barer, pølsevogne, scener, varmeanlæg, toiletvogne, grill og ovne, hoppeborge, isbarer og ikke mindst køleskabe og komfurer. Til messen i Risskov vil du kunne se de forskellige muligheder, og få en snak med de professionelle rådgivere hos Tommy Telt, som lever af at lave den perfekte fest.

Her får du alt til festen: Fest- og bryllupsmesse i Risskov

Der er åbent fra 11.00 til 17.00 både lørdag og søndag.

 

Tommy Telt er vært for lidt til ganen.

 

Tommy Telt

Viengevej 3K
8240 Risskov

Website: 

YouTube

 

Del artikel