Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil vælte Aarhus: Ude Af Kontrol er klar med den vildeste koncert

Af Emil Kjær Jørgensen

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 300.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. 

På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Nu er de klar med en stor livetour, hvor de efter sigende er klar til at vælte hver enkelt by med de vildeste koncerter. De rammer både Odense, København, Aalborg og altså også Aarhus.

Det bliver den 17. marts 2023, at det går ned på Train.

Har lagt landet ned

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og har også et sindssygt tændt og dedikeret publikum ved deres liveshows.

Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillesteds tour i foråret 2022 hvor de besøgte intet mindre end 13 byer.

Den dynamiske trio lagde også landets festivaler ned i sommeren 2022 hvor deres hårdtpumpede energi underholdt tusindvis af festivalgæster – hvor specielt Stjernescenen på Smukfest var en uforglemmelig aften.

Livetour Forår 2023:

10.03 POSTEN. Odense

11.03 STORE VEGA. København

17.03 TRAIN. Aarhus

18.03 ROYAL STAGE SKRÅEN. Aalborg

Billetsalget starter fredag 9. september 2022 kl. 10.00 lige her.

Del artikel

Andre læser også