Fyldt med chokoladecreme: und Butter klar med ny fastelavnsbolle
Nu er vi rent faktisk ved at nærme os fastelavn, mens fastelavnsbollefesten fortsætter ufortrødent.
Og du hører os ikke klage! Tværtimod tager vi taknemmeligt imod alle de lækre kreationer, byens bedste bagerier byder på.
Frederiksbjergs nye darling und Butter har netop lanceret en helt ny variant af sin lækre fastelavnsbolle, som vi tager under lup i denne artikel.
Akkurat ligesom bageriets første bud på en fastelavnsbolle, tager denne form af en choux au craquelin, der bedst kan oversættes til en vandbakkelse med en krakkelerende, let knasende kiksetop.
Over den nye variant har und Butter drysset kakaopulver, så den fremstår som en mørkere fastelavnsbolle end sin forgænger.
Perfekt afstemt og fyldt til bristepunktet
Det siges, at skinnet bedrager, men det er ikke tilfældet her.
For skærer man først herligheden over på midten, bliver det klart, at fastelavnsbollen er fyldt til bristepunktet med en blød og mousse-agtig creme af 43 procent Sarah Bernhardt-mælkechokolade og solbærpuré.
Helhedsindtrykket er en lækker bolle, hvor cremen er perfekt afstemt, og hvor chokoladen træder i karakter.
Skal den prøves? Så kig forbi und Butter onsdag til søndag fra klokken 10.30.
Og kend din besøgelsestid, for efter søndag den 27. februar er det formentlig slut med fastelavnsboller hos bageriet i Odensegade.