Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra TikTok: Unge iværksættere åbner kæmpe sneakerbutik i Aarhus

Af Redaktionen

Måske følger du dem allerede. Ellers er de sikkert dukket op i dit feed.

The Sneaker Store stormer frem på sociale medier og kan i øjeblikket bryste sig af at have over 250.000 følgere på tværts af deres sociale medier.

Sidste år besøgte The Sneaker Store Aarhus med en pop up-shop, og her stod 400 mennesker i kø fra kl. 7 om morgenen inden åbningen.

Nu kan onlineshoppen afsløre, at de åbner en stor sneaker-forretning på Vestergade i hjertet af Aarhus. Det sker lørdag den 23. marts kl. 10.

“Vi forventer op mod en fordobling af antal besøgende. Vores åbning er planlagt ned til mindste detalje, og der bliver blandt andet delt goodiebags ud og der kommer vilde tilbud, som ellers aldrig bliver kørt.

Udover det vil der være et stort åbningsshow med VIP og meget mere,” siger Lasse Brask, som bl.a. står bag The Sneaker Store.

@thesneakerstore.dk

Vi ses d. 23 Marts!

♬ original sound – The Sneaker Store

Kendt fra TikTok: Unge iværksættere åbner kæmpe sneakerbutik i Aarhus

Unge iværksættere står bag

Bag virksomheden står tre unge iværksættere, og The Sneaker Store er ejet af Frederik Flindt, Gustav Toft og Lasse Brask, der alle er 20’erne.

“Vi er kæmpe sneakerheads, som lever og ånder for at sælge de mest eksklusive og absolut fedeste sneakers, der findes på kloden.

Vi arbejder hver eneste dag benhårdt på at udvikle forretningen, så både vi og vores kunder kan få endnu større glæde af, hvad verdens fedeste sneakers kan,” siger Lasse Brask.

Drengene har over årene opbygget et stort netværk af virksomheder, som ligger inde med de eksklusive sneakers, efter at de er udkommet i diverse butikker og på webshops.

Hvad: The Sneaker Store åbner butik i Aarhus
Hvor: Vestergade 5, Aarhus C
Hvornår: Lørdag den 23. marts kl. 10

Samarbejdet med disse virksomheder gør, at The Sneaker Store er i stand til at fremskaffe modeller som Air Jordan, Nike Dunks, Yeezys, New Balance og mange flere – på trods af, at de er udsolgt verden over.

Læg selv vejen forbi Vestergade, når The Sneaker Store slår dørene op til deres nye butik lørdag den 23. marts.

Del artikel

Andre læser også