Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus

Af Freja Dumont

Bryllup og barnedåb. Konference og konfirmation. Firmafest og fødselsdag.

Der skabes oftest minder for livet, når livets store begivenheder bliver fejret i selskab med gode venner, familie og kolleger.

Maden og underholdningen er selvfølgelig vigtige elementer – men det er omgivelserne, som skaber rammerne for festen, og lokationen skal derfor gerne være helt perfekt.

Vi har samlet nogle af Aarhus og omegns smukkeste og mest unikke selskabslokaler, som med garanti vil gøre din næste store fejring uforglemmelig.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus

Evarto

Søger du et sted med selskabslokaler i Aarhus? Så kan søgemaskinen Evarto.dk hjælpe dig med at få et overblik over de forskellige muligheder.

Platformen har alt fra steder med en intim atmosfære, såsom restauranter og kroer, til større steder som hoteller og udlejningssteder til de større arrangementer.

Når du har fundet et interessant selskabslokale på platformen, får du herefter en detaljeret og dybdegående beskrivelse af stedet, som bl.a. indeholder:

  • Prispakker
  • Billeder
  • Overnatningsfaciliter
  • Relevante steder i nærheden
  • Teambuilding muligheder
  • Spil og aktiviteter (fx bordtennis, pool, dart, etc.)
  • Parkeringsforhold
  • Udendørsfaciliteter og omgivelser (fx terrasse, have, sø- eller havudsigt)

Platformen giver dig altså et dybtgående overblik over stederne i og omkring Aarhus med relevante selskabslokaler, og deres service er helt gratis at bruge. 

Hvor: Evarto
Hvordan: Se de mange selskabslokaler i Aarhus her.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus

Møllerup Gods

Idylliske Møllerup Gods er placeret ved indgangen til National Park Mols Bjerge kun 30 minutter fra Aarhus og 10 minutter fra Aarhus Lufthavn. 

Stedet er omringet af den flotte natur, og dets historiske bygninger i almuestil sætter hvert år rammen for forskellige arrangementer til både private og erhvervsfolk. 

Man kan bl.a. leje den smukke Kørelade fra 1684, hvor der er højt til loftet og synlige egetræsbjælker med plads til op mod 150 spisende gæster.

Hubertuskroen er en gammel avlsbygning fra 1710, men står i dag som en tidslomme fra 1960’erne, hvor man driftede den som kro. Den har hyggelige stuer, gårdhave og egner sig perfekt til eventuel reception eller blot morgenmad til dagen derpå. 

Karlekamrene er stedets gamle spejderhytte, som egner sig formidabelt til de yngre og festglade gæster. Med den flotte natur og Møllerups eventyrlige godspark, er det også muligt at blive viet i parken. 

Hvor: Møllerupvej 26, 8410 Rønde
Hvordan: Læs mere og book selskabslokaler her.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Café Hack

Cafe Hack

Lad det smukke Aarhus Teater sætte scenen for dit næste arrangement.

Forestil dig at invitere dine gæster op ad den røde løber til Aarhus Teater. At byde indenfor til en middag serveret i eventyrlige omgivelser og efterfølgende nattefest med højt til loftet – på alle måder.

På Cafe Hack har de stor erfaring med at afvikle selskaber af enhver slags. Stedets samarbejde med Aarhus Teater giver dig mange muligheder for at holde din fest i helt unikke omgivelser, og en bred vifte af tilbud kombineret med Cafe Hacks professionelle overblik gør det – ganske enkelt – nemt at være dig.

Stedet tilbyder både store og små selskaber fra min. 20 til max. 250 siddende gæster.

Hvor: Aarhus Teater, Teatergaden 1, 8000 Aarhus
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her. 

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus

Gastromé

Michelinrestauranten Gastromé rykkede sidste efterår i nye og større lokale i Risskov. Den store villa er blevet restaureret og har nu de flotteste festlokaler.

Her er både plads til mindre fødselsdage eller større bryllupper i eksklusive rammer. Hos Gastromé sætter man det gode værtskab højt, så du bare kan sætte dig til rette og nyde festlighederne.

Man har stor erfaring med at lave bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og andre festligheder, som er lidt udover det sædvanlige.

Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra bl.a. Gastromés eget mini-landbrug ’The Garden’.

Restauranten har plads til både små og større arrangementer, og lokalerne kan rumme minimum 12 personer, men har også faciliteterne til arrangementer op til 100 personer.

Det er altså en fantastisk mulighed for at holde en fest på én af byens allerbedste restauranter.

Hvor: Grenåvej 127, 8240 Risskov
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Malt

Det gamle bryggeri – Malt

Malt Restaurant & Lounge åbnede i 2017, er indrettet i et stykke moderne industrihistorie og omfatter både restaurant, ølbar, lounge og festlokaler.

Med sin placering i smukke og nænsomt renoverede lokaler i den fredede del af Ceresbyen, sender Malt en kærlig hilsen til byens gamle bryggeri, der åbnede på stedet i 1856 og fortsatte helt frem til 2008.

Med afsæt i lokalernes rustikke ydre og historiske vingesus, er oprindelige detaljer bevaret og selskabslokalerne er indrettet med autentiske antikviteter fra Ceresbryggeriet.

Hos Malt lægges der stor vægt på at føre minderne videre og være bygningernes historie tro ved at tilbyde et bredt udvalg af Danmarks bedste øl.

Det første selskabslokale er Bryggerboligen, som har udsigt til Aarhus Å. Lokalet danner med sin intime atmosfære og rå stenhvælvinge rammen for op til 60 spisende gæster.

Det anet selskabslokale er Malt Kælderen, der med sine karakterfyldte og svimlende stenhvælvinge, syv meter over hovedet, har plads op til 120 siddende gæster.

Hvor: Ceresbyen 64-68, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her.

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus

Nomelle – Bistro & Bar

Leder du efter eksklusive selskabslokaler midt i Aarhus, er Nomelle på Frederiksgade 29 et fremragende valg.

2.  etage er indrettet med ét formål for øje – nemlig at skabe det bedste selskabslokale til diverse arrangementer.

Etagen har egen bar, adgang til terrasse og meget mere. Her er alt, hvad der kræves, for at du kan afholde et fedt arrangement.

Lokalerne kan rumme op til 30 personer, og de er perfekte til firmaarrangementer, julefrokoster, fødselsdage, bestyrelsesmøder eller lignende.

Selvom Nomelle først åbner kl. 17.00, er det muligt at leje mødelokalerne hele dagen med service, hvis man gerne vil råde over dem tidligere.

Hvor: Frederiksgade 29, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book selskabslokalet her 

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Restaurant Tangkroen

Restaurant Tangkroen

Helt tæt på naturen hvor bugten møder byen – lige ud til Tangkrogen – finder du Restaurant Tangkroen, som i 2022 er blevet renoveret fra kælder til kvist.

Med udsigt til skoven og vandet, findes de mest fantastiske rammer for jeres næste fest. På stedet er de mestre i at skabe en fortryllende og gennemført stemning, idet de smukke faciliteter er sublimt indrettet med hjælp fra en af Danmarks dygtigste arkitekter.

I vil med andre ord få en ekstraordinær og meget mindeværdig dag på Tangkroen, som både rummer alt fra det store bryllup til den helt intime fest.

I kan være ude, inde, oppe eller nede – eller en kombination af det hele.

Hvor: Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her. 

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Restaurant Havnær

Restaurant Havnær

Restaurant Havnær har de fedeste selskabslokaler i maritime rammer helt tæt på vandet. Med frit udsyn udover bugten kan du nyde livet på havet til din fest.

Stedet har erfaring med alt indenfor receptioner, bryllupper, fødselsdage og andre store begivenheder, som fortjener en fejring.

Visionen på stedet er at skabe gastronomiske måltider og oplevelser, hvor smagen er i fokus, og det innovative og visuelle er krydderiet.

Med Havnærs placering ved vandet har de et naturligt fokus på råvarer fra havet, men kærligheden til landet er også stor, og præger derfor også stedets menuer.

Restauranten har plads til både små og større arrangementer, og lokalerne kan rumme minimum 20, men har også faciliteterne til arrangementer op til 150 personer.

Hvor: Dagmar Petersens Gade 119, 8000 Aarhus C
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her. 

Planlæg din næste store fest: 9 unikke selskabslokaler i Aarhus
Foto: Sjette Frederiks Kro

Sjette Frederiks Kro 

Under 3 km fra Aarhus C finder du den smukke gamle kro – Sjette Frederiks Kro.

En perle der ligger midt i idylliske Riis Skov med den smukkeste udsigt over Aarhus Bugt.

Den ”gamle kro” fra 1825 er med sikker hånd tegnet af en af Danmarks dygtigste arkitekter, og er nænsomt  blevet renoveret og har fået helt nyt inventar. Intet her er overladt til tilfældighederne.

På kroen møder gæsterne et professionelt, dygtigt og nærværende team, der skaber de skønneste rammer for enhver fest og kroens køkken fremtryller formidabel mad.

Med store terrasser, flotte pavilloner, masser af smukke parasoller og selve kroen, giver stedet mulighed for at lave de mest spektakulære fester.

Hvor: Salonvejen 1, 8240 Risskov
Hvordan: Læs mere og book et selskabslokale her.

Del artikel

Andre læser også