ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

USA forventer at åbne for europæere til november

Af Redaktionen

Der sker ting og sager i den store verden. Verden ser ud til at åbne mere og mere op og endelig ser det ud til at USA også gør det muligt, at rejse dertil igen. Der er en forventning om at det faktisk bliver en realitet lige om lidt. Nemlig i november måned. Måske sidder du som mange andre mennesker og ikke kan få armene ned over den glædelige nyhed. Eller i hvert fald forventningen om, at det bliver til noget. Hvis du, er en af dem som allerede har kufferten klar, så kan det være relevant lige at læse med her.

Indrejse i USA

Før hele verdenssituationen så ud som det gør i dag, så var der også nogle adgangskrav for at rejse ind i USA. Disse er stadig gældende. Man skal søge et ESTA inden man rejser til USA. Et ESTA, er en rejsegodkendelse som giver dig tilladelse til at rejse ind. Denne er lovpligtig. Men i disse tider, er der også andre krav. Med forventning om indrejsemuligheder ifølge www.esta.dk, i november, skal man dog lige have tjek på hvad der ellers kræves af indrejsende. Det er en anderledes tid at rejse på, og derfor bør man altid være opdateret i forhold til den situation som er gældende for destinationen. Ting kan ændre sig meget hurtigt i disse tider, og det skal man være opmærksom på. Når man rejser til USA, skal man også huske at have en god rejseforsikring med sig. Det kan godt betale sig at sammenligne for at finde den rette, som passer til ens behov, og særligt også i den nuværende tid og situation.

Skal du rejse nu eller vente?

Nogle mennesker har glædet sig som et lille barn til at kunne rejse til USA igen. Er du én af dem, og opfylder du rejsekravene så er det da bare med at komme afsted når muligheden byder sig. Selvom kalenderen skriver november, behøver det heller ikke afholde dig. Der er nemlig stadig mange spændende destinationer at besøge i USA. Hvad enten du trænger til det varmere og mere milde klima, eller du godt kan klare efterårsvejret i nogle af staterne. USA, bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse, uanset om det er november måned eller i sommerperioden. Hvis din rejsefeber er ved at boble over, så behøver du ikke holde dig tilbage med at rejse så snart som muligt, såfremt du selvfølgelig opfylder de pågældende indrejsekrav til USA.

Planlægningen af rejsen

Det kan være, at rejsen til USA er dit livs rejse som du skal på. Og så, kan der godt være en del must-sees på listen. Hvis rejsen forventes at være noget længere og der er meget på programmet, som du/I gerne vil se, så giver det rigtigt god mening at planlægge rejsen på forhånd. Det kan være, at der er noget steder man er nødt til at flyve indenrigs. Skal man køre rundt i USA og der er mange stops på vejen, så skal man måske have en plan. Flybilletter, kan man også prøve at bruge lidt tid på for at sammenligne og finde en god pris. Det er vigtigt at huske at der er højsæsoner, som man også skal tage højde for, når man skal til USA, dette gælder i forhold til eksempelvis ledighed, priser mm.

Hvis man ikke vil stå for planlægningen selv, findes der heldigvis rejsebureauer som kan hjælpe en. Man kan både vælge rejser, som er mere eller mindre planlagte i forhold til programmer. Man kan også vælge at få sammensat rejsen helt efter sine egne ønsker og behov. Tag eventuelt en snak med en rejsekonsulent, som kan hjælpe. Der sidder mange dygtige konsulenter, som netop selv har rejst rundt i USA, og som har en helt masse viden at dele ud. En rejse bliver også skræddersyet efter eksempelvis budget og, hvad der er realistisk.

Følg med i udmeldingerne

Tiderne, er noget anderledes end de plejede at være. Det er dog igen vigtigt at understrege, at man bør holde øje med eventuelle opdateringer, udmeldinger og seneste nyt fra den rejsedestination, som man skal besøge. I disse tider, gælder det om at være godt forberedt på, at der altså hurtigt kan ske ændringer.

Del artikel

Andre læser også