Vandt 1 års forbrug af pizza: Ild.pizza runder 10.000 pizzaer på mindre end to måneder
10.000 pizzaer er der solgt hos Ild.pizza. Det ville pizzafolkene fejre med et gavekort. Det blev Anne Aakjær, som vandt denne omgang. Hun blev overrasket med et gavekort på et års forbrug af pizza. I den forbindelse vil det sige en pizza om ugen i 52 uger.
Brændefyret stenovn rykker niveauet op
Det er kun 56 dage siden, at Ild.pizza åbende sin første pizza-joint. Det skete i lokalerne hos Lasertryk A/S i Skejby. Med lidt simpel hovedregning, så er der røget 178 pizzaer over disken i gennemsnit om dagen i den relative korte periode, som Ild.pizza har haft åben i. Det er ret godt gået, især hvis man tager beliggenheden i Skejby i betragtning.
Kommerciel direktør og driftschef, Younes Deaibes, er en glad mand. Han fortæller; “Vi er yderst taknemmelige og glade for den varme velkomst, kunderne har givet os. Det er overvældende, men også fedt at folk kan lide det, vi laver”. Der har været flere dage, hvor der har været udsolgt allerede inden aftenrykind ved 18.30 tiden. Det har vi lært af, og fået styr på. Det samme med, at få pizzaerne hurtigt ekspederet, når de kommer ud af ovnen, fortæller Younes Deaibes.
En ny måde at tænke logistik på
Alt kører over nettet. Du kan ikke betale fysisk hos Ild.pizza, eller for den sags skyld bestille. Det hele kører over nettet, hvilket gør, at hele processen med valg af pizza, snik snak, bestilling og betaling er sat i system. Du kan følge din bestilling, og du ved præcis, hvornår din bestilling er klar. Og det er ligegyldigt, om det er en pizza, du bestiller, eller det er 25 styks . Det virker, og ventetiden hos Ild.pizza er yderst begrænset, og de er effektive.
Enhedspris på 79 kroner
De fleste ved godt, at forretninger sætter til på gyngerne og tjener på karrusellerne. Så i stedet for at lave forskellige priser har ild.pizza valgt at køre med enhedspris. Den er 79 kroner for en pizza lavet i den store stenovn, som er brændefyret, hvilket giver en helt unik smag. Den store stenovn er blandt de bedste og er importeret fra Italien. Den er både brænde- og gasfyret og kan gå højt op i temperatur. Den drejer rundt og kan bage op til otte pizzaer ad gangen.
Flere pizzarier på vej
Younes Deaibes fortæller, at der er planer om at åbne flere afdelinger. Der er flere locations i spil, men han vil ikke ud med hvor henne, men kun at der sker noget inden for nærmeste fremtid.