Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittigt sommertilbud på Bar Plata: 5 retter og 5 cocktails for 500 kroner

Af Jan L. Pedersen

Fra den 19. juni til og med 17. august kan man, på Bar Plata, få fem retter og fem cocktails for rørende 500 kroner.

 

Bar Plata ligger på Klostertorvet i centrum af Aarhus i de lokaler, der tidligere husede Ministeriet. Nu er det blevet en cocktailbar med loungestemning og fantastiske cocktails.

 

Mad og cocktails på en ny måde

Men det er ikke kun cocktails, man kan få på Bar Plata. Udover snacks i baren kan man også få en menu med et helt særligt fokus. Hos Bar Plata oplever man ikke den klassiske kombination af mad og vin. I stedet har man valgt at lave cocktails, der passer til den mad, de serverer. Således har bartender Vince Nielsen udviklet cocktails, der passer perfekt til den mad, som køkkenchef Anders Holm Kiel Nielsen laver ude i køkkenet. Det betyder blandt andet, at man kan smage en persillecocktail, som matcher perfekt til retten med syltet selleri, persille og fisk, eller en gulerodscocktail der på magisk vis understøtter en ret med gulerødder, gris og passionsfrugt.

Vanvittigt sommertilbud på Bar Plata: 5 retter og 5 cocktails for 500 kroner

Ideen er altså at tage én af ingredienserne fra retten, blande den i en cocktail og få den til at harmonere med retten. Det lyder måske lidt specielt, men Vince og hans team har virkelig fået det til at give mere end mening.

 

Ideelt sted til at få en drink

Hvis man ikke skal ud at spise, så kan man stadig besøge Bar Plata og smage deres fantastiske cocktails. For baren tilbyder ikke kun cocktails, der passer til mad, men også klassiske cocktails som Negroni, Manhattan, Margarita og hele seks forskellige Gin & Tonics.

 

Bar Plata har åbent onsdag til torsdag fra 17.00 til 00.00, hvor køkkenet lukker kl. 21.00 og fra fredag til lørdag fra kl.17.00 til 02.00, hvor køkkenet lukker kl. 00.00.

 

Du kan klikke på følgende link og bestille bord:

 

Bar Plata Cocktailbar & Dining

Klostertorvet 5
8000 Aarhus

 

 

Vanvittigt sommertilbud på Bar Plata: 5 retter og 5 cocktails for 500 kroner

Vanvittigt sommertilbud på Bar Plata: 5 retter og 5 cocktails for 500 kroner

 

#Annoncørbetalt indhold

 

 

Del artikel

Andre læser også