Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 gode bud: Her får du en god varm kakao to-go

Af Freja Dumont

Det er weekend, og vi skal finde på noget at aktivere os selv og vores børn med.

Vores bud på en hyggelig lørdagsaktivitet er at gå på jagt efter drikke, du kan lune dig på, når du skal ud og have frisk luft.

Vi hjælper dig lidt på vej med fire steder, der laver en god kop kakao med flødeskum – og skumfiduser, hvis du er heldig.

Her og Der

Måske du er stødt på den mobile kaffebar Her og Der, når du har haft gulerødder med til rådyrene i Marselisborg Dyrehave?

Her har den hyggelige mobile kaffebar, indrettet i den retro campingvogn, nemlig i længere tid haft fast holdeplads.

Kommer du ikke helt ud til Dyrehaven, kan også du også slå et smut forbi den hyggelige café, som ligger på Tordenskjoldsgade 34 på Trøjborg.

Er du mere end kakaotørstig, byder kaffebaren også på deres egen fortolkning af den klassiske gammeldags fastelavnsbolle med fyld af marcipan og vaniljecreme toppet med chokoladeganache og et drys friskristet hygge!

Hvor? Tordenskjoldsgade 34 og Marselisborg Dyrehave

4 gode bud: Her får du en god varm kakao to-go

Nabokiosk

Den populære hybrid mellem kiosk, kaffebar og bottleshop, Nabo Kiosk, laver også en lækker kop varm kakao med flødeskum og skumfiduser to go.

Skal du have lidt til den anden hånd, er det populære sted på Frederiksbjerg også kendt for deres sprøde toast – just sayin’.

Hvor? Ingerslevs Plads 1A

4 gode bud: Her får du en god varm kakao to-go

Glad!

Hos Café Glad på Frederiks Allé er økologi, bæredygtighed, sundhed og god smag deres allervigtigste værdier – også når det gælder deres varme kakao med skumfiduser.

Kakaoen er meget rig og fyldig – og den kan til og med fås til en god pris.

Hvor? Frederiks Allé 127

4 gode bud: Her får du en god varm kakao to-go

Bill’s Coffee

Bill’s Coffee er – som navnet også antyder – en kaffebar, hvor ejerne vægter deres kaffe rigtig højt – men de lægger ligeså stor vægt på, at alle føler sig godt modtaget.

Derfor skal der naturligvis også være plads til dem, som foretrækker en kop varm kakao godt toppet med flødeskum til at tage med på farten.

Hvor? Vestergade 58

4 gode bud: Her får du en god varm kakao to-go

Del artikel

Andre læser også