ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv bikefittet, testet eller få nyt cykelgear: Cykelbutikken Velofit rykker til Aarhus C

Af Freja Dumont

Foråret står for døren, og det samme gør en ny sæson for alle cykelentusiasterne.

Det betyder for mange, at cykelgarderoben skal opdateres eller at cykelpositionen lige skal have et tjek, så man er helt klar til at lægge en masse  kilometer bag sig på landevejene.

Optimal cykelposition har nemlig afgørende betydning for din præstation og oplevelse på cyklen – uanset om du kører konkurrence, eller om du cykler på arbejde tre gange om ugen.

Det ved de hos cykelbutikken Velofit, som netop er rykket i nye lokaler på Skt. Pauls Kirkeplads 9 A, st. i Aarhus C.

De nye lokaler kommer til at huse et bikefit- og teststudie samt et behandlerrum og et butikslokale med alt det nyeste kit fra Pas Normal Studios og Rapha, samt det bedste fra Oakley.

Bliv bikefittet, testet eller få nyt cykelgear: Cykelbutikken Velofit rykker til Aarhus C

Cykelfællesskab i hjertet af Aarhus

Hos cykelbutikken får du skræddersyede kvalitetsoplevelser og vejledning, hvad end du bliver bikefittet, testet, bestiller en cykelrejse, prøver nyt cykeltøj eller blot nyder en god kop kaffe.

Ejeren af  Velofit, Thomas Vestergaard Bundgaard, er udannet fysioterapeut og har gennem en årrække specificeret sig indenfor hjælp til cykelryttere og almindelige cykelmotionister:

”Vi bestræber os konstant på at skabe unikke rammer for folk, der har interesse for cykling, sundhed og træning, og som ønsker at være en del af et spirende cykelfællesskab i hjertet af Aarhus,” siger Thomas Vestergaard Bundgaard

Bliv bikefittet, testet eller få nyt cykelgear: Cykelbutikken Velofit rykker til Aarhus C

Nye rammer med sjæl og steming

Velofit har det seneste halvandet år været fremlejet ind hos Trail Surfers på Karupvej, efter de rykkede fra deres tidligere lokaler på Mejlgade. Men for nyligt gik Trail Surfters konkurs, og derfor blev Velofit nødsaget til at  finde nye lokaler.

”Vi ser situationen fra den positive side, og igennem godt netværk er det heldigvis lykkedes os at finde nogle fantastiske nye lokaler, som vi kan åbne op for i dag kl. 12.00.

Vi ser helt vildt frem til at  byde gæster indenfor i vores flotte lokaler, som lægger op til, at man lige bliver lidt længere og får en kop kaffe, efter man eksempelvis er blevet testet,” siger Thomas Vestergaard Bundgaard.

Hvad: Velofit
Hvor: Skt. Pauls Kirkeplads 9 A, st. i Aarhus C
Hvornår: Åbner i dag, den 10. marts, kl. 12:00

Del artikel