ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild bytur: Fulde veninder angreb både dørmænd og betjente i Aarhus

Af Michael Qureshi

Hvis man kan snakke om at vågne op med ret så vilde tømmermænd, så må det virkelig være tilfældet for to kvinder her søndag.

Det endte ret dramatisk for to veninder på en våd bytur i Aarhus’ natteliv i nat.

De to kvinder som aldrig tidligere har været i konflikt med ordensmagten endte med at angribe både en dørmænd samt tilkaldte betjente.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Blev sur på dørmand

En 31-årig kvinde, er sigtet for vold mod en dørmand og to betjente, mens den fire år yngre veninde er sigtet for vold mod politifolkene samt at obstruere for deres arbejde.

Overfor Ekstra Bladet uddyber Lars Bisgaard, politikommisær i Østjyllands Politi.

Balladen begyndte omkring klokken 5.30, da den ældste af kvinderne kom op at toppes med dørmanden foran baren Kaffe & Cocktails i Rosensgade

Kvinden er sigtet for at have ramt ham i ansigtet med lussinger og knytnæveslag. Det skal efter politiets opfattelse være blevet fulgt op med, at hun kastede sin mobiltelefon i hovedet på manden.

“Det ligger lige på grænsen til den grove voldsparagraf, men hun slog jo ikke med telefonen, så vi holder os til at sigte hende for almindelig vold,” siger Lars Bisgaard til Ekstra Bladet.

De to kvinder er løsladt igen, men der venter dem et retsligt efterspil, som kan gøre den våde bytur til den dyreste i deres liv.

Del artikel