Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild bonus: Bestseller-ansatte får en ekstra månedsløn

Af Jonathan Sten Drivsholm
Anders Holch Povlsen, direktør i og ejer af Bestseller. Foto: Bestseller
Anders Holch Povlsen, direktør i og ejer af Bestseller. Foto: Bestseller

I en tid med tårnhøje elregninger og rekordhøj inflation må en bonus varme ekstra meget.

Det vil de ansatte hos tøjgiganten Bestseller formentlig nikke genkendende til, for igen i år kan de se frem at få udbetalt en ekstra månedsløn.

Modevirksomheden har nemlig valgt at belønne sine godt 18.000 medarbejdere efter et nyt rekordresultat. Det skriver Bestseller i en pressemeddelelse.

“At vi er lykkes så godt, som vi er, vidner om en helt ekstraordinær indsats på tværs af hele Bestseller og fra alle kolleger.

Derfor vælger vi også i år at udbetale en bonus til alle – uanset om man er designer, butiksansat, tech-ekspert eller arbejder med logistik,” lyder det fra Anders Holch Povlsen, som er direktør i og ejer af Bestseller.

Stærkeste resultat nogensinde

I alt uddeles godt 300 mio. kr. i ekstraordinær bonus til de ansatte hos virksomheden, der bl.a. har hjemme i Aarhus.

Bestsellers årsregnskab vidner om det stærkeste resultat i virksomhedens historie, hvilket har gjort bonusserne mulige.

Vild bonus: Bestseller-ansatte får en ekstra månedsløn
Bestsellers kontorbygning i Aarhus. Foto: Bestseller

“Når vi laver et rekordår – uanset at vi ser ind i en tid, der bliver sværere – vil vi anerkende kollegerne og vise vores taknemmelighed. Det gør vi også i år.

Og selvom de seneste måneder og de næste mange tegner til at blive anderledes vanskelige, vil vi ikke holde op at investere i det, der er vigtigst for os.

Nemlig de mennesker, der er hos os, og som er med til at gøre hele forskellen i vores virksomhed,” lyder det videre fra Anders Holch Povlsen, der hører blandt landets absolut rigeste.

Sidste år udbetalte Bestseller ligeledes en ekstra månedsløn til sine ansatte ovenpå det bedste resultat i virksomhedens snart 50-årige historie.

Fakta om bonusserne:

  • I alt får ca. 18.000 medarbejdere den ekstraordinære anerkendelse
  • Medarbejdere i Bestseller tildeles en bonus, der svarer til en ekstra månedsløn for den ansatte, og der udbetales bonus i samtlige lande, Bestseller har ansatte
  • Bonus gives til medarbejdere i Bestseller, som er ansatte per den 6. oktober 2022.
  • Bonussen følger Bestsellers netop afsluttede finansår (august 2021 – juli 2022), og kolleger, som har været ansat i hele finansåret, vil modtage en bonus på en ekstra månedsløn
  • Kolleger, som ikke har været ansat i hele finansåret, vil modtage en forholdsmæssig bonus beregnet fra det tidspunkt af finansåret, hvor de begyndte i Bestseller. Kolleger, der allerede har modtaget ekstraordinære bonusser for samme, vil få denne modregnet

Kilde: Bestseller

Del artikel

Andre læser også