ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nærværende musikoplevelser: Intimkoncerter hos VinDanmark

Af Freja Dumont

VinDanmark på havnen i Aarhus er kendt for at være en hyggelig vin- og tapasbar samt vinhandel.

Men de rustikke havnelokaler med god atmosfære og udsigt over lystbådhavnen danner også rammerne for et helt specielt spillested, som afholder intimkoncerter – og med stor succes indtil videre.

”Udover at være en vinbar og vinbutik vil vi gerne positionere os som et af byens gode spillesteder. Hos os får du en intim musikoplevelse udover det sædvanlige i vores lille koncerthal, som højst kan huse 50 gæster.

Vi booker både etablerede og up-coming kunstnere, og det kan være indenfor alle mulige forskellige genrer. Det vigtigste er, at gæsterne får en nærværende, anderledes og eksklusiv musikoplevelse,” siger en af de to ejere af VinDanmark, Martin Tønnesen.

Nærværende musikoplevelser: Intimkoncerter hos VinDanmark

Oplev jazz i verdensklasse

I forbindelse med Aarhus Jazz Festival, der løber af stablen fra den 10. til 17. juli, har VinDanmark hyret nogle af de største stjerner indenfor jazzens verden ind – nemlig søskendeparret Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel i selskab med den enestående jazzpianist Søren Bebe.

Du kan opleve den eksklusive og intime jazzkoncert med nogle af verdens bedste jazz-musikere den 12. og 13. juli i de hyggelige lokaler på havnen til to intime og eksklusive koncerter.

Men du skal være hurtig, for der er kun 100 billetter til salg, og billetsalget er allerede i fuld gang.

Bestil dine billetter her og her.

Upcoming jazz-stjerner

Til årets jazzfestival kan du også komme til intimkoncert med den succesfulde jazz-duo Svaneborg Kardyb, som spiller en sjælden intimkoncert på VinDanmark.

I foråret 2019 sendte duoen debutalbummet ”Knob” på gaden, og siden har de været på det musikalske jazz-kort.

Albummet blev ugens album på P8 Jazz, og en måned efter udgivelsen blev duoen belønnet ved Danish Music Award: Bedste komposition og Årets nye Danske Jazznavn.

Lad dig falde hen til de drømmende toner søndag den 11. juni. Du kan tilmelde dig eventet her.

Sikr dig billetter med nyhedsbrevet

Koncerten med Koppel-søskende den 13. juni bliver den sidste intimkoncert i sommersæsonen. Men til efteråret bliver eventkaldeneren igen fyldt med intimkoncerter, stand up-comedy og vinsmagning mm.

Hvis du vil være blandt de første, der får nys om kommende begivenheder, skal du skrive dig op til VinDanmarks nyhedsbrev. På den måde sikrer du dig, at du kan nå at få fat på en af de begrænsede pladser til næste arrangement.

Skriv dig op til nyhedsbrevet lige her.

Del artikel