ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinsmagning hos Fairbar: Sydafrikanske vine på menuen

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Tag din bedste vinbuddy under armen og kom ned på Fairbar til en sydafrikansk vinaften med skønne bæredygtigt producerede vine fra Libbys Pride.

Arrangementet kommer til at foregå på Fairbar i morgen torsdag den 13. maj og smagningen vil bestå af 6 lækre vine fra det sydafrikanske Libbys Pride.

Udover at smage på de forskellige vine, vil der også være en blindsmagnings-konkurrence, hvor du naturligvis kan vinde en præmie.

Nyd god vin og støt et god formål

Til vinsmagningen vil I også blive klogere på sydafrikanske Libby (Elisabeth), som står bag Libbys Pride, og som kæmper for menneskerettigheder og ligestilling.

I kommer også til at høre om HumanAid’s partnerskab med Ungdomshjemmet Beth Uriel i Cape Town. Et hjem hvor der bor 26 udsatte unge mænd, som tidligere har levet som gadebørn eller i et af de mange fattige slumkvarterer. På hjemmet får de mad og husly og bliver hjulpet på vej med uddannelse og job.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem HumanAid Wine og Fairbar, der har valgt Libbys Pride til husets vin.

Når I deltager, eller køber en dejlig vin med hjem, støtter I både Libby, Beth Uriel og Fairbars projekter for udsatte børn og unge i Sydafrika.

Der er plads til max 35 gæster, og det gælder om at være først til mølle.

Billet til aftenen koster 200 kr. og kan købes her.

Del artikel