Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du også vild med gin? Så se med her, men skynd dig, begrænsede pladser!

Af anders@sommersangdigital.dk

Danmarks – sandsynligvis – første virtuelle og interaktive destilleri-rundvisning og smagning direkte fra Njord Gin Distillery i Aarhus. Alt, hvad du skal bruge, leveres direkte til din dør. 

 

Hele verden er vendt på hovedet for tiden, og intet er helt som det plejer. Mulighederne for socialt samvær er stærkt begrænset. Mange af os savner de sociale muligheder, vi plejer at benytte os af, især i en tid hvor forårssolen kigger frem. Heldigvis ser vi, at kreativiteten er stor blandt byens restaurationer og lignende, og nye forretningsmuligheder vinder frem. Samtidig giver det os forbrugere en mulighed for en grad af forandring i en efterhånden triviel hverdag.

 

Njord Gin byder nu også ind på den kreative bølge og hvilken én af slagsen;

”Vi savner det, og vi er sikre på, at du også gør! Følelsen af at gå ud, hygge sig og nyde et par drinks i forårssolen. Det er ikke muligt i øjeblikket på grund af den aktuelle situation med coronavirus-pandemien. Heldigvis er vi en femtedel inde i det 21. århundrede, og vi kan socialisere i cyberspace. 

Er du også vild med gin? Så se med her, men skynd dig, begrænsede pladser!

Vi har kombineret den virtuelle virkelighed med en sund dosis gin, og de to lagt sammen bliver noget, som ikke er set før. 

En virtuel og interaktiv ginsmagning, direkte fra vores destilleri ud til Jer derhjemme” fortæller Christopher Rasmussen fra Njord Gin. 

 

Ved køb af plads til én af smagningerne leverer Njord Gin en præfabrikeret cocktail og 4 udvalgte 5 cl Njord miniatureflasker lige til døren. Du kan sidde derhjemme og nyde fantastisk gin i virtuelt selskab med ligesindede, mens du deltager i ginsmagningen på din foretrukne skærm. Smagningen bliver castet direkte til din skærm, live fra destilleriet på Sydhavnen.

 

Udover gin leverer Njord desuden både tonic og garnish til smagningen og selvfølgelig passende smageglas. Det bliver ikke nemmere eller bedre, synes vi!

Er du også vild med gin? Så se med her, men skynd dig, begrænsede pladser!

Prisen for en plads på ’holdet’ er 299 Dkk (smagningen afholdes kun på dansk).

 

Efterspørgslen på de to første smagninger har været så overvældende, at Njord drengene forkæler os med en ekstra smagning fredag d. 17/4. Pladserne sælges efter ’først til mølle’… Så skynd dig!

 

Der afholdes 3 smagninger på følgende dage;

 

Fredag d. 10/4

16:30 – 18:00 (Udsolgt)

19:30 – 21:00 (Få pladser tilbage)

 

Fredag d. 17/4

16:30 – 18:00 (ny dato – 30 pladser)

 

På Njord’s hjemmeside kan du læse mere om arrangementet samt købe billet:

 

Er du også vild med gin? Så se med her, men skynd dig, begrænsede pladser!

Del artikel

Andre læser også