ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt take på klassiker: We Feat introducerer ’Bowl Bearnaise’

Af Freja Dumont

Vi er nok flere, som sprang ind i det nye år med ønsket om lidt sundere vaner i 2022.

Heldigvis behøver det hverken at være lig med kedelig eller usmagelig kost. Det har We Feat i Guldsmedegade bevist med deres helt nye bowl med … Bearnaise!

Selvom bearnaise ikke just er noget, man forbinder med et sundt og nærende måltid, er det om ikke andet stadig tilfældet, hvis man spørger Frederik Löwe, indehaver af We Feat.

“Den nye Bowl Bearnaise er vores take på en Bøf Bearnaise, men i sundere og – synes vi – forbedret udgave,” siger Frederik Leicht Løwe, indehaver af We Feat.

Fuld smæk på smagen

Man skal passe på med at lægge sig ud med en vaskeægte klassiker, som bøf bearnaise jo må siges at være.

Det var derfor også med en vis skepsis, at vi begav os ned for at prøve den nye bowl i klassen, som kommer med romainesalat, spinat, olie-eddike dressing, perlebyg, gulerod, ærter, oksekød, rodfrugtchips, syltet fennikel, ærteskud – og naturligvis den famøse bearnaise dip.

Det lyder jo umiddelbart lidt langt fra en bøf bearnaise, som vi kender den. Og dog.

Nyt take på klassiker: We Feat introducerer ’Bowl Bearnaise’

For de dygtige bowlere har lavet flere genistreger i den dristige og sundere udgave af den franske klassiker.

Først og fremmest er der fuld smæk på smagen af estragon og masser af fedme i bearnise-dippen.

Salat, spinat og perlebyg gør dig dejligt mæt, mens tilføjelsen af ærter og de sprøde rodfrugtchips giver dejlige associationer til en klassisk omgang bøf bearnaise, hvor ærter og sprøde rodfrugter (ofte i form af pommes frites) ofte er tro følgesvende.

Vi manglede dog hverken sprøde fritter eller en svedig bøf, da vi spiste os gennem bowlen. Faktisk var vi nærmest mætte halvvejs, hvilket vel også giver et praj om, at den er fyldt til randen med gode ting.

Skyl ned med C-vitamin

Et dyk i We Feat’s nye Bowl Bearnaise gjorde vores januar-frokost lidt sjovere end normalt – og ikke mindst en god påmindelse om, at et sundt måltid altså sagtens kan være velsmagende. Især med Bearnaise.

Skal du have boostet immunforsvaret ekstra, så bestil den nye C4-juice on the side: Fyldt med havtorn, rød peber, gulerod, lime, appelsin og chili.

Så kan din krop vist ikke bede om mere! Begge dele kan bestilles resten af januar.

Del artikel