Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Står til stor bøde: Wellnesscenter i Aarhus blev lukket to gange på en dag

Af Freja Dumont
Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.

Mandag kl. 10.51 kørte en patrulje forbi et wellness-center i Aarhus C på baggrund af en anmeldelse om, at stedet holdt åbent i strid med de gældende corona-regler.

I torsdags havde politiet været forbi på samme adresse, hvor det også blev konstateret, at der blev holdt åbent i strid med de gældende regler, og de to ejere var begge blevet sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse.

Kunder da politiet kom

Da betjentene ankom til stedet, kunne de konstatere, at døren var låst, men at der var flere personer indenfor. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af en 33-årig mand, der oplyste, at han var medejer af stedet.

Han bekræftede også, at stedet var åbent, og at der pt. var tre kunder til stede.

Den 33-årige mand blev sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan nu formentlig se frem til en bøde på 10.000 kroner.

Han blev vejledt om, at virksomheden skulle lukkes, og at kunderne skulle forlade stedet, samt at politiet ville føre tilsyn fremadrettet.

Overhørte politiets ordrer om at lukke

Kl. 17.25 kørte en anden patrulje forbi wellnes-centeret for at holde tilsyn med, at der blev holdt lukket. Denne gang stod hoveddøren åben, og der hang flere jakker i garderoben.

Betjentene tog kontakt til en kvinde, der oplyste, at hun var ansat på stedet, og at der pt. var to kunder.

Ejerne var ikke til stede, men den 33-årige medejer, der var blevet sigtet tidligere på dagen, blev kontaktet telefonisk og blev endnu engang sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan formentlig se frem til endnu en bøde på 10.000 kroner.

De to kunder blev bedt om at forlade stedet og den kvindelige ansatte fik besked på at lukke.

Politiet vil fremadrettet løbende føre tilsyn med stedet.

Del artikel

Andre læser også