Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Yaneeda.com – rejser uden de dyre mellemled

Af Freja Dumont
Yaneeda.com / Hasse Hunskjær / Portrætfoto af  owner, CEO Hasse Hunskjær, Yaneeda.com
Yaneeda.com / Hasse Hunskjær / Portrætfoto af owner, CEO Hasse Hunskjær, Yaneeda.com

Yaneeda.com er navnet på et utraditionelt online rejsebureau, der holder til i hjertet af Aarhus. Nærmere betegnet i Frederiksgade. Navnet, Yaneeda står for, You Need A… Hvad det er, vi behøver, prøver jeg at finde ud af gennem en snak med ejeren af Yaneeda, Hasse Hunskjær.  Hvem er Yaneeda.com og Hasse så?

Hasse er vokset op i rejsebranchen, og med kendskab til den måde branchen er skruet sammen på, stillede han sig selv spørgsmålet: Er det muligt at skabe kvalitetsrejser til fornuftige priser? I branchen viste der sig nemlig en tendens. Det gjaldt om at være billigst. Det var som om, det blev et mål i sig selv, at lave de billigste rejser. Men hvad med kvaliteten? Med bæredygtige rejseoplevelser i fokus, begyndte hjulene at rulle, og fundamentet for Yaneeda.com var skabt. Alle skulle have mulighed for kvalitetsrejser til indkøbspriser.

Yaneeda.com / Hasse Hunskjær / Portrætfoto af owner, CEO Hasse Hunskjær, Yaneeda.com

Forbinder kunder og lokale rejsearrangører

Efter at have studeret, hvilken vej resten af rejsebranchen gik ned ad, gik Hasse Hunskjær i luften med Yaneeda.com i 2013, og ledte en ny sti. En sti, hvor rejseglade danskere køber deres rejser direkte hos lokale rejsearrangører ude i verden. Da Yaneeda.com er en online platform, kan der skæres et dyrt, og for mange, unødvændigt mellemled væk, nemlig rejsekonsulenten. Derfor kan Yaneeda.com tilbyde rejser op til 30% billigere end sine konkurrenter, uden at spare på kvaliteten. De tilbyder rejser over hele verden og tager sig af alt, hvad der skal ske. Lige fra folk lander, til de tager hjem igen.Rejser udenfor Europa – fra kendt til ukendt

I dag rejser folk meget på egen hånd. En tendens som er i vækst. Mange er trygge ved at rejse rundt i Europa. At finde en charterrejse, kør-selv-ferie eller bruge momondo til en weekendtur til en storby i Europa, volder ikke danskerne de store problemer. Yaneeda.com har derfor valgt at beskæftige sig med rejser udenfor Europa. Fjerne eksotiske destinationer, som vi ikke kender i forvejen, kan være svære at planlægge. Derfor er Yaneeda.com stolte af sine lokale samarbejdspartnere ude i verden.

“De er jo eksperterne. De kender de bedste og mest uspolerede steder i verden, og det giver de videre til vores kunder. Derfor har vores kunder altid en masse fantastiske og unikke rejsefortællinger, som de glædeligt deler med os”, fortæller Hasse.


Et team som elsker at rejse

Holdet hos Yaneeda.com er alle sammen globetrottere. De elsker at rejse, og ved noget om det, de siger. Døren altid åben, og holdet er klar til at dele ud af erfaringerne, men det er i sidste ende de lokale partnere på destinationen, der har den absolut største viden, og det er dem, du kommer i kontakt med gennem hjemmesiden. Det kan være betryggende, at få råd og vejledning, fra nogen som kender til destinationen, som for dig måske er ukendt. Hos Yaneeda.com bliver du klædt på med alle de bedste råd til din rejse, så du altid føler dig tryg på rejsen.


Og ja, det er en ferie for alle

Alle, der har lyst til at se verden, burde kigge forbi Yaneeda.com. Her får vi direkte adgang til dem, der ved allermest om dit rejsemål, og det er dem, der står bag rejseprogrammerne. De sørger for, at lokale guider giver dig en unik ferie, med det du har lyst til. Du kan udforske på egen hånd, eller bruge de lokale guider der må siges at være eksperter i, hvad der er de største attraktioner og de gemte skatte på rejsemålet. Børnefamilierne er begejstrede for Thailand, Bali og safari i Kenya. Mens Nepal, Peru og Vietnam hitter hos unge eventyrer, og ‘gamle’ backpackere.


Rejser til indkøbspris, og med rejsegarantifonden

Yaneeda.com adskiller sig fra andre rejsebureauer ved, at de handler direkte med de lokale rejsepartnere, og derfor får du rejsen til deres indkøbspris. I forhold til forsikringer er du dækket på samme måde som hos andre rejsebureauer. Yaneeda er medlem af Rejsegarantifonden, så kunderne er dækket af dansk lov, og de får den samme sikkerhed, som andre rejsebureauer tilbyder.Hvad med fremtiden?

Yaneeda er stadig nye på markedet. Men med forrygende succes. Det går godt, og de har ramt tiden, som det så smukt hedder. Derfor har de også planer om at ekspandere. Det er kun naturligt, når man har en godt produkt. Dog ikke til hvert andet gadehjørne. Overvejelserne går i retning af England, Norge og Sverige, afslutter Hasse Hunskjær.Fakta om Yaneeda


● Teamet rejser i gennemsnit 30 dage om året
● Har lokale partnere i mere end 34 lande
● Første destination var i Kenya
● Sender årligt 13.000 af sted på lokale ture
● Rejser i alle tidszoner
● Har i gennemsnit 14 visum-mærker i passet
● Har aldrig været på Nordpolen
● Og kender de bedste steder i verden

Yaneeda website

Trekking Kilimanjaro

Del artikel

Andre læser også