Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med Ceres: Kæmpe Aarhus-arena skifter navn

Af Jonathan Sten Drivsholm

Byens største indendørs arena har hidtil været kendt som Ceres Arena, men nu skal vi vænne os til et nyt navn.

Hallens primære brugere Skanderborg Aarhus Håndbold og Aarhus United Elitehåndbold har nemlig indgået en aftale med Djurslands Bank om navnesponsoratet.

Det skriver de to klubber i en fælles pressemeddelelse.

Ikonisk institution i Aarhus

Siden Aarhus Kommune ved årsskiftet overtog forpagtningen af byens største arena og indgik en samarbejdsaftale vedrørende drift og navnerettigheder med Skanderborg Aarhus Håndbold og Aarhus United, har de to klubber sammen jagtet en ny navnesponsor.

Nu er valget altså faldet på den østjyske bank.

Derfor skal hallen fremover hedde Djurslands Bank Arena.

Med den nye aftale indleder de tre parter et flerårigt samarbejde, der bl.a. vil betyde optimering af arenaoplevelsen. De to håndboldklubbers direktører, Mads Winther og Mads Lind, glæder sig begge over aftalen.

”Arenaen er en af de ikoniske institutioner i Aarhus, hvor eliteidræt og underholdning mødes, og hvor fællesskab og oplevelser manifesteres.

Som daglige brugere af Arenaen har vi prioriteret at få en samarbejdspartner, som matcher vores ambitioner om at skabe de bedste muligheder for tophåndbold, breddeidræt og oplevelser, som indeholder glæde, sammenhold og fællesskab.

Der er ingen tvivl om, at Djurslands Bank vil elitesporten i Aarhus, og vi har fået en partner, som forstår kerneproduktet, hvor håndbold og underholdning har intensitet og drama som fælles forankring,” lyder det fra de to direktører.

Slut med Ceres: Kæmpe Aarhus-arena skifter navn
PR-foto

Plads til tusindvis af tilskuere

Skanderborg Aarhus Håndbold vil fortsat dele sine hjemmekampe ligeligt mellem Aarhus og Skanderborg, mens Aarhus United er rykket permanen ind i Djurslands Bank Arena.

Arenaen har en kapacitet på 5.000 tilskuere til håndboldkampe.

Hallen er samtidig et af byens absolut største indendørs koncertsteder med plads til op mod 7.000 blandt publikum.

Senest har Thomas Helmig givet et brag af en koncert i arenaen, hvor også kæmpestore navne som Tobias Rahim og The Minds of 99 har optrådt det seneste år.

Del artikel

Andre læser også