Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bookmaker ikke i tvivl: Her er David Nielsens afløser i AGF

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: AGF
Foto: AGF

Der er ingen tvivl hos den danske bookmaker Bet25.

Brian Priske – tidligere cheftræner for FC Midtjylland – er storfavorit til overtage det ledige trænersæde i AGF.

For nylig blev det officielt, at David Nielsen siger farvel til den aarhusianske Superliga-klub, og ved samme lejlighed meldte AGF ud, at man forventer at have en ny cheftræner på plads inden 16. juni, hvor spillerne møder ind efter sommerferien.

Meldingen fra klubbens sportslige ledelse er, at der endnu ikke er truffet en endelig beslutning vedrørende den nye træner, men at man arbejder med en liste af potentielle kandidater.

Det perfekte match

Bet25 er ikke i tvivl om, hvem afløseren bliver.

“Vi ser Brian Priske som det oplagte valg efter David Nielsen. Han kender Superligaen og byen, og han ved, hvad det kræves for at være træner i en af de store klubber i Danmark.

Hans spillestil passer perfekt til den måde, AGF har proklameret, at de vil spille på fremadrettet. Derudover så kører rygterne derudaf, så mon ikke der er noget om snakken,” lyder det fra Odds Manager Rasmus Breiner.

45-årige Brian Priske er lige nu cheftræner i belgiske Royal Antwerp FC, men ifølge flere belgiske medier er han snart fortid i klubben efter en skuffende sæson i den bedste belgiske række, Jupiler League.

Priske har tilmed en fjern fortid i aarhusiansk fodbold, da han tilbage i slutningen af 1990’erne spillede for Aarhus Fremad.

Andre spændende navne

Et andet varmt navn på rygtebørsen er 36-årige svensk-iranske Poya Asbahgi – en ung talentfuld træner, der allerede har en del erfaring fra Sverige, og som senest var cheftræner for Barnsley i den næstbedste engelske række.

“Vi er generelt ret overbeviste om, at Stig Inge Bjørnebye kigger mod det nordiske marked, hvor andre spændende navne som Thomas Thomasberg, Rubén Sellés og Kent Nielsen også er oplagte muligheder,” lyder det videre fra Rasmus Breiner.

I skrivende stund kan du få odds 2.50 på Brian Priske som ny træner i AGF. Tror du mere på, at AGF henter sin nye træner hos bronzevinderne fra Silkeborg, kan du lige nu få odds 8.00 på Kent Nielsen.

Her er Bet25s favoritter:
Brian Priske – 2,50
Poya Asbaghi – 4,00
Rubén Sellés – 7,00
Kent Nielsen – 8,00
Thomas Thomasberg – 8,00
Allan Kuhn – 10,00
Henrik Pedersen – 15,00
Mike Tullberg – 15,00
Christian Poulsen – 25,00
Hjalte Bo Nørregaard – 25,00
Jakob Michelsen – 25,00
Robbie Fowler – 25,00
Peter Sørensen – 30,00
Troels Bech – 50,00
Peter Hyballa – 500,00

Se opdaterede odds på AGF’s nye træner her.

Del artikel

Andre læser også