Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til kamp?: Nu kan du få landsholdstrøjen leveret på 30 minutter

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Hummel
Foto: Hummel

Fodboldfeberen raser, og med Wolt kan du nu blive ’rød og hvid på tælling’ ved et par klik på mobilen.

Fodboldfans i landets største byer kan nemlig få den nye landsholdstrøje leveret lige til døren med Wolt.

Det skriver leveringstjenesten i en pressemeddelelse.

Leveres til døren på en halv time

I samarbejde med Intersport leverer Wolt rød-hvid stemning i form af den nye landsholdstrøje og et fodboldmåltid lige til døren indenfor 30 minutter.

“Er du kommet for hurtigt ud af døren, så vil vi være dem, der dukker op med lige det, du står og mangler.

Det gælder selvfølgelig også under VM – og på arbejdspladsen, hvor en del af os nok skal se kampene i år, da mange kampe bliver spillet om dagen,” siger Wolts Head of Retail, Jakob S. Bollerup, der står for Wolts samarbejder med detailbutikker over hele Danmark, og fortsætter:

“Vi ser frem til at bidrage til VM-festen herhjemme sammen med Intersport og sørge for, at både fangear og mad spiller 110% for de danske fans, når Hjulmands tropper kæmper til VM“.

Hurtig levering giver point

Landsholdstrøjen leveres fra de Intersport-butikker, der befinder sig i hhv. København, Aarhus, Aalborg, Odense og Lyngby-Gentofte, men kan landet over findes i Intersports 65 butikker.

Foruden levering af landsholdstrøjen får man med tilbuddet også et gratis måltid til en værdi af 100 kr., der ryger direkte ind på brugerens Wolt-konto.

”Med et tilskud til det næste bold-måltid ønsker vi at give et lille bidrag til de mange danske fodboldmåltider – hvad enten det bliver en festlig fejring efter sejr eller som et lille plaster på såret,” lyder det fra Jakob S. Bollerup.

VM-tilbuddet varer fra den 10. november til den 19. december og gælder den nye landsholdstrøje til 599,95 kr. for en voksenstørrelse og 549,95 kr. for en juniorstørrelse.

Og så får du altså et gratis fodboldmåltid til en værdi af 100 kr., som skal bestilles i Wolts app senest 14 dage, efter købet er gennemført.

Del artikel

Andre læser også