Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fritter i alle afskygninger: Ny madbod er åbnet i Aarhus

Af Freja Dumont

De fleste kan blive enige om, at sprøde pomfritter er toplækkert.

Spørger du de to venner og selvudråbte fries-entusiaster, Ulrik Emtkær og Jakob Rahbek, er fritterne dog længe blevet gjort til et sidekick – lige indtil nu.

For hos den nyåbnede foodtruck på Aarhus Street Food – Friends & Fries – indtager de gyldne og sprøde pommes hovedrollen.

“Vi tror på, at tiden er kommet til, at fries ikke længere skal spille birollen til en burger, bøf eller serveret med blot tilhørende ketchup og remoulade.

Vi mener, at den gyldne kartoffel besidder et uforløst potentiale, der rækker langt ud over det.

Derfor har vi påtaget os ansvaret – at føre vores alles højtelskede pommes ind på den store guldbelagte scene – ind i hovedrollen,” siger Ulrik.

Fritter i alle afskygninger: Ny madbod er åbnet i Aarhus

Innovative loaded fries

Det er måske ikke første gang, du støder på Friends & Fries. Foodtrucken har nemlig rejst land og rige rundt, og senest var den at finde på NorthSide.

På menuen finder du en kombination af velkendte retter samt nyfortolkninger af andre eksplosive smagssammensætninger, og drengene udfordrer og løfter sammen niveauet for nye fries-oplevelser. 

Fritter i alle afskygninger: Ny madbod er åbnet i Aarhus

Vi blev nødt til lige at prøvesmage stedets Bøf Bearnaise bestående af fries, steak, bearnaise-mayo, syltede rødløg og urter.

Bøffen var lavet i sous vide, og det møre kød smeltede på tungen. Sammen med de helt sprøde fritter og bearnaisemayoen, har du en klassiker, som sjældent skuffer.

Til en pris på 85 kr., synes vi virkelig, du får et lækkert måltid for pengene.

Fritter i alle afskygninger: Ny madbod er åbnet i Aarhus

Vi prøvede også stedets take på en Cæsar Salat med fries – naturligvis – samt crispy chicken, salat, caesar-mayo og parmesan.

Det fungerede perfekt med de sprøde fritter, den crispy kylling og godt med cæsardressing. Virkelig lækkert!

Hvis du også elskere de gyldne sprøde kartofler, synes vi helt klart, at du skal lægge vejen forbi Friend & Fries i garagen hos Aarhus Street Food!

Del artikel

Andre læser også