Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tak for nu: La Cabra lukker kaffebar i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: La Cabra
Foto: La Cabra

Rejsende til og fra Aarhus har haft nem adgang til god kaffe de seneste år, hvor La Cabra har holdt til på Banegårdspladsen.

Men snart skal de kaffehungrende togrejsende se sig om efter andre alternativer.

La Cabras kaffebar på Banegårdsgade 1 lukker nemlig.

General manager Joe Zhang Hougaard siger til Århus Stiftstidende, at kaffebarens lejekontrakt udløber, hvilket er årsag til lukningen. Han fortæller dog samtidig, at La Cabra er på udkig efter nye lokaler.

“Intet er fastlagt endnu, men vi er på jagt efter en ny lokation i området,” fastslår Joe Zhang Hougaard overfor avisen.

Succes i Aarhus og udlandet

La Cabra åbnede kaffebaren ved banegården tilbage i 2018.

Her har man siden delt lokaler med køkkenfirmaet Reform, som nu udvider og overtager de kvadratmeter, hvor La Cabra hidtil har drevet kaffebar.

Tak for nu: La Cabra lukker kaffebar i Aarhus
Snart er La Cabra fortid på Banegårdsgade. Foto: Google Street View

Trods lukningen er La Cabra fortsat at finde på to adresser i midtbyen, hvor du kan smage deres fortræffelige kaffe og bagværk. Kaffebaren startede i Graven tilbage i 2012, hvor den stadig holder til, ligesom et bageri er skudt op på Borggade.

La Cabra har haft så stor succes, at man har åbnet kaffebarer i udlandet – nærmere bestemt i New York og den thailandske hovedstad Bangkok.

For nylig blev La Cabra endda fremhævet som en af New York’s bedste kaffebarer i et amerikansk program. Læs mere om det her

Del artikel

Andre læser også