Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner med unikt tilbud: I dag slår Nybyggerne-vindere dørene op i Latinerkvarteret

Af Jonathan Sten Drivsholm

Ida Holm og Mads Taiki har længe drømt om at åbne en fysisk butik, og nu er dagen endelig kommet.

Parret, der vandt TV 2-programmet Nybyggerne i 2019, slår i dag – lørdag d. 9. april – dørene op til deres spritnye butik på Volden 11 her i Aarhus.

Her bliver det muligt at opleve deres to brands Seramikku og taishō på nærmeste hold og samtidig gøre en god handel.

Åbner med unikt tilbud: I dag slår Nybyggerne-vindere dørene op i Latinerkvarteret

For i anledning af åbningen vil der ikke bare være goodiebags til en værdi af 500 kroner til de første 50 betalende kunder – der vil også være 20 % at spare på de populære designplakater fra taishō og et unikt åbningstilbud på et ramensæt fra Seramikku, der i dagens anledning er sat ned til 300 kr.

Men spørger man parret fra Thy, hvad de har af forventninger til åbningsdagen, er svarene mådeholdne.

“Nu er vi jo sådan lidt beskedne og jyske. Jeg siger engang imellem til Ida, at køen kan starte her og gå den vej ned, og så er Ida altså hurtig til at sige: Nej! Det må du ikke sige. For hvad hvis nu der ikke kommer kø, så bliver vi bare skuffede.

Vi håber i virkeligheden bare at se nogle af vores loyale kunder, som har handlet på vores webshop, og som vi aldrig rigtig har set i øjnene,” siger Mads Taiki til MigogAarhus, inden Ida Holm tilføjer:

“Vi håber selvfølgelig også på at sælge noget. For der er sikkert mange, der kommer ned for at kigge og se, og som måske før har købt noget. Men det er jo klart, at vi håber, der kommer noget igennem.”

Åbner med unikt tilbud: I dag slår Nybyggerne-vindere dørene op i Latinerkvarteret

Unikke håndplukkede varer

Den nye butik i Latinerkvarteret er blevet døbt ‘Seramikku – Japandi Concept Store’, og den har tilhørende taishō shop in shop.

Begge brands har indtil nu været at finde på webshoppen, men nu kan du altså kigge forbi Volden 11 og se udvalgte designplakakter fra taishō såvel som japansk keramik fra Seramikku og en række nyheder.

Åbner med unikt tilbud: I dag slår Nybyggerne-vindere dørene op i Latinerkvarteret

På hylderne vil du som noget nyt bl.a. finde økologisk japansk matcha te og grøn te, designbøger og kogebøger, der alle kredser sig om japansk indretning, livsstil og madlavning.

Går du lidt op i kaffe, vil du sikkert også glæde dig over at finde udstyr fra Hario hos den nye butik.

Og med tiden vil der komme endnu mere til – ligesom det også bliver muligt at købe endnu mere interiør som borde, bænke og formentlig også rispapirlamper i butikken, fortæller Mads Taiki.

Parret beskriver selv den nye butik som “inspirerende” og med “fokus på kvalitet og æstetik”:

“Seramikku – Japandi Concept Store samler det bedste fra Japan og centrerer sig om at gøre japandi-stilen tilgængelig og inspirerende ved at tilbyde unikke håndplukkede varer, som passer ind i den skandinaviske indretnings- og madkultur.”

Åbner med unikt tilbud: I dag slår Nybyggerne-vindere dørene op i Latinerkvarteret

Med den nye butik bliver det samtidig muligt at spare fragten på hele sortimentet fra taishō, som vil være muligt at afhente på Volden 11.

Du kan læse mere om åbningseventet her på Facebook

Hvad: Nybyggerne-vindere åbner butik
Hvor: Volden 11 i Latinerkvarteret
Hvornår: Lørdag d. 9. april kl. 10-15

Del artikel

Andre læser også