Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis event: Sådan skaber du nære nabofællesskaber

Af Freja Dumont

Flere vil fællesskaberne, og der er et voksende behov og higen efter boformer, hvor livet bare giver mere mening.

I bofællesskaber er der fællesmad, interessefællesskaber, legekammerater, delebiler, tætte relationer og ikke mindst et godt udgangspunkt for en mere bæredygtig hverdag.

Drømmer du om det samme, så kan du både blive inspireret og få helt konkret vejledning til, hvordan du kan tage del i skabelsen af et bofællesskab, når NaboSkaber inviterer til en række inspirationsevents i løbet af foråret.

Til NaboSkabers events kan alle få indblik i processerne fra drøm til nøgleoverdragelse, og de guider til, hvordan man kan blive en del af en skabergruppe til en af deres mange projekter på tegnebrættet – eller måske et helt nyt projekt?

Der vil være rig mulighed for at blive involveret, stille spørgsmål, snakke med andre interesserede og evt. finde din kommende nabo og netop det projekt, hvor du kan se dig selv bo og leve sammen med andre mennesker.

NaboSkaber samler drømmere og byggefolk

Naboskaber er dedikerede til at udvikle nye bofællesskaber og fællesskabsorienterede boligformer, så flere får muligheden for at leve i tættere fællesskab med andre.

I Odder er der lige nu fuld sving i det nystartede bofællesskab, Kløverbakken, og flere naboskaber er på vej rundt omkring i den østjyske muld.

På samme måde er ildsjæle i den charmerende lille landsby Sjelle nord for Galten også godt i gang med at skabe et nært og naturskønt bofælleskab.

I forlængelse af en gammel landbrugsejendom i letbanebyen Assedrup syd for Malling etableres der også et nyt grønt levefællesskab.

Skriv dig op lige her og få et forspring til fællesskaberne.

Hvad: Bliv klogere på bofællesskaber
Hvor: Beboerhuset Arken, Kaløgade 7, 8000 Aarhus C
Hvornår: Søndag d. 10. marts kl. 13.00-14.30 Onsdag d. 3. april kl 19.30-21.00 Søndag d. 21. april kl 13.00-14.30 Tirsdag d. 7. maj kl 19.30-21.00

Del artikel

Andre læser også