ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du din private formue til at vokse i år 2021

Af Line Ingwar Karlsen

Har du overvejet at investere dele af dit indlån? I så fald er du langt fra den eneste. Flere danskere går nemlig rundt og overvejer at tjene penge på investeringer, men for mange er investeringer ikke deres hjemmebane. Til gengæld er det nemmere og enklere end nogensinde før som privatperson at finde sin indgang til investeringsverdenen. Derfor er det også muligt for dig at finde din måde at investere på, så du kan se dit indlån vokse frem for at svinde i dit pengeinstitut, hvor de negative renter gør det dyrt at være privatkunde. Det eneste du stort set behøver for at investere i dag er først og fremmest internetadgang og lysten til at tjene penge, derfor kan du herunder læse mere om, hvorfor du bør komme i gang med investeringerne. 

Vi står midt i en investerings bølge i Danmark 

Det er ikke alene aktier, der er blevet populære at investere i for danskerne, for på Saxo Banks prisvindende handelsplatform, som samler dine forskellige nuværende og fremtidige investeringer på én og samme platform, kan du investere i råvarer, aktier, obligationer og valuta. Desuden er du sikret service døgnet rundt, så du aldrig står alene med dine spørgsmål eller beslutninger, så besøg hjemmesiden her. Selvom du ikke nødvendigvis har erfaring med investeringer, så viser tendensen fra forrige år, at tiden er moden til aktiehandel og investeringer i danskernes øjne. Faktisk er der tale om en decideret investerings bølge i Danmark, hvor 2020 har sat nye rekorder

Lad ikke dine indlån smuldre mellem hænderne

I disse år, hvor det koster privatkunder penge at have sin formue til at stå i banken, er det de fleste eksperter og formuerådgiveres ord, at det er bedre at gøre noget med sine penge frem for at lade stå til. De fleste banker har ved indgangen til år 2021 sænket grænsen for, hvornår du som privatkunde skal betale negativ rente af dit indlån, og det betyder, at du år for år mister penge ved at lade dem stå i dit pengeinstitut. Rådet lyder derfor, at det godt kan betale sig, at du investere, så du ikke sætter dine penge til i banken. Bankerne fusionerer og bliver større, og det betyder, at privatkunder stiller sig uforstående over for de negative renter. Betaler du allerede negative renter i dag, kan du derfor med fordel overveje, om ikke du bør investere dele af dit indlån i stedet.

Del artikel