Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shopping

Shopping i Aarhus

Aarhus er, hvis vi selv skal sige det, en fremragende shoppingby. Med et hav af butikker på både Strøget og i byens mange indkøbscentre, byder Aarhus på alt indenfor mode og trends, livsstil, interiør og meget mere.

I denne guide har vi gjort det nemt for dig at finde frem til de forretninger i byen, der tilbyder lige netop det, du er på udkig efter. Måske du skal have nye briller, leder efter sportsudstyr eller de nyeste trends til hjemmet. Uanset hvad, så findes det i Aarhus.

Velkommen til Strøget

Strøget i Aarhus ligger i hjertet af byen, og i den brede gågade finder du tøjbutikker, der fører nogle af landets mest populære mærker til både ham og hende. Du finder også butikker i den eksklusive ende, samt second hand shops hvor du kan gå på opdagelse i den lækreste vintage.

Butikkerne i Aarhus C byder også på alt lige fra kaffe og vin, til elektronik, bøger, legetøj og isenkram. Med andre ord kan du finde alt, hvad du skal bruge – og nok også mere til – når du tager på shopping i Aarhus.

Alt samlet ét sted i Aarhus’ stormagasiner

I centrum finder du også både Salling og Magasin, der ligesom Aarhus gågade byder på lidt af det hele. Begge centre ligger i forlængelse af Strøget, så du kan skifte mellem stormagasinernes åbne planer og gågadens hyggelige atmosfære.

I både Salling og Magasin finder du alt lige fra parfumer og make-up, tøj og sko, til kaffebarer, specialbutikker og meget andet, der får dankortet til at brænde i lommen. Her er rig mulighed for at forkæle sig selv og for at shoppe lækre, personlige og fede gaver til en, du holder af.

Bruuns Galleri i Aarhus

For enden af Strøget i direkte forlængelse af Aarhus hovedbanegård, finder du Bruuns Galleri, der med sine 90.000 kvadratmeter og små 100 butikker er en shoppingtur værd i sig selv.

Foruden de mange butikker med forskellige udbud og målgrupper, er Bruuns også et af de steder i byen, der er værd at besøge i løbet af årets sæsoner alene på grund af udsmykning. Særligt til jul forvandles centret til et magisk rum fyldt med de smukkeste dekorationer og tusindvis af funklende lys, der skaber glæde og stemning midt i den travle juletid.

Så forkæl dig selv eller tag en af dem, du holder af med på en god omgang shopping i Aarhus, og oplev for jer selv, hvad byen har at byde på.