Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter udsolgt arena-tour: Nu drager TV-2 på Danmarksturné med andet kendt band

Af Freja Dumont
Foto: Musikhuset Aarhus
Foto: Musikhuset Aarhus

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står de bag klassikere som, ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret siden bandets begyndelse i 1980.

Nu kan du endnu en gang opleve bandet – denne gang i selskab med Danmarks Radios Underholdningsorkester – søndag den 19. marts i Musikhuset.

“I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Turneen blev kaldt “Manden der ønskede sig en havudsigt “.

Vi er siden igen og igen blevet spurgt om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester – det vi i bandet kalder “hele svineriet”.

Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange. Undertitlen kunne sagtens være: “Manden der ønskede sig en havudsigt – og fik den”, fortæller Steffen Brandt i en pressemeddelese.   

Også Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester, ser frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til at tage publikum med på en rejse gennem 40 års musikalsk Danmarkshistorie. Vores orkester er i topform – og vi glæder os til at give TV-2’s musik symfonisk kant.

Jeg ser frem til et fantastisk forår på landevejen med Danmarks lykkeligste band og Danmarks Underholdningsorkester”.

Danmarksturné i 2023

Fire årtier har passeret med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt(forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas).

Og sammen kan TV-2 skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på CV’et. Bandets samtidskritiske udgivelser har opnået flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for b.la. ’Årets Danske Pop Udgivelse’, ’Årets Danske Sangskriver’ og ’Årets Danske Hit’.

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et symfonisk orkester kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Nu forener TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.

Det officielle billetsalg begynder d. 22. september kl. 10. Du kan købe billetter lige her.

Hvad: TV-2 med Danmarks Radios Symfoniorkester
Hvor: Musikhuset Aarhus
Hvornår: Søndag den 19. marts 2023

Del artikel

Andre læser også