Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vandt til P3 Guld: Aarhusiansk pop-komet var der ikke til at modtage sin pris

Af Freja Dumont
Foto: Mathias Gregersen Larsen
Foto: Mathias Gregersen Larsen

Denne sommer har Tobias Rahim med sine mange hits og optrædender i hele landet slået fast med syvtommersøm, at han er kongen af dansk pop lige nu.

Da musikfesten P3 Guld blev afholdt torsdag aften, skulle den aarhusianske popsanger have været hædret for sine musikalske bedrifter med hovedprisen ‘P3 Prisen’.

Men noget overraskende var vinderen ikke selv til stede ved prisfesten for at tage imod sin statuette.

Fik et angstanfald til prøverne

Grunden til den manglende tilstedetværelse var, at sangeren dagen forinden havde fået et angstanfald under en af prøverne til showet, og Rahim valgte derfor at trække sig. Det skriver DR.

Hans faste producer, Arto Eriksen, gik derfor på scenen i går for at tage imod prisen på Tobias Rahims vegne. Her læste han op fra et brev, skrevet af hovedpersonen selv, hvor popsangeren i ærlige vendinger uddybede årsagen til sit fravær.

I brevet, der blev modtaget mod klapsalver fra publikum i salen, lød det:

“Jeg har kæmpet med verden og mest af alt mig selv. Der har været meget storm i det emotionelle hav på det sidste. Jeg fik desværre et angsttilfælde på vej hjem fra prøverne til P3 Guld i går og kan ikke deltage i showet i aften.”

Tobias Rahim

Tobias Rahim skulle have lukket showet med sangen ‘Når mænd græder’.

Vi håber, at popsangeren når at blive klar til sine fire store arenashows til næste forår under titlen: ‘Hvis vi stadig lever’.

Del artikel

Andre læser også