Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fyret i Belgien: AGF-emne er en fri fugl

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Royal Antwerp FC
Foto: Royal Antwerp FC

Brian Priske er fortid som cheftræner for belgiske Royal Antwerp FC, skriver klubben på sin hjemmeside:

“Royal Antwerp FC har i dag besluttet ikke at fortsætte med Brian Priske som cheftræner.”

Dermed kan AGF være kommet et skridt tættere på sin nye cheftræner.

Den 45-årige tidligere landsholdsspiller hører nemlig blandt favoritterne til at overtage cheftrænersædet i AGF, som nu står ledigt, efter David Nielsen har forladt klubben.

Brian Priske har været cheftræner for Royal Antwerp siden sidste sommer, hvor han tog til Belgien efter en række sæsoner i spidsen for FC Midtjylland, som han bl.a. blev dansk mester med i 2020.

Favorit til at overtage

Brian Priske stod søndag sammen med sine danske assistenter Anders Nielsen og Peder Hansen i spidsen for Royal Antwerp i sæsonens sidste kamp, hvor det blev til en 1-0-sejr over Royale Union.

Dermed sluttede klubben på en 4. plads i den bedste belgiske række, men det var ikke nok til at redde Priske fra fyring.

“Royal Antwerp FC takker Brian, Anders og Peder for deres engagement i klubben og ønsker dem al mulig succes fremover,” lyder det afsluttende fra Royal Antwerp i pressemeddelelsen.

Som nævnt er Brian Priske et varmt navn på rygtebørsen, når snakken falder på mulige emner, der kan blive ny cheftræner i AGF

Priske har en fjern fodboldfortid i Aarhus, hvor han i slutningen af 1990’erne spillede for Aarhus Fremad, og ifølge denne bookmaker er han storfavorit til at overtage det ledige trænersæde i Smilets by

AGF forventer at have en ny cheftræner på plads inden 16. juni, hvor spillerne møder ind efter sommerferien.

Del artikel

Andre læser også