Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor anerkendelse: Aarhusiansk ostehandel kåret til Danmarks bedste

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Jama Ost
Foto: Jama Ost

Manfred Schedler nåede ikke engang at sætte sig, inden han blev kaldt op på scenen igen for at modtage dagens anden hyldest for sine hjemmerørte ostespecialiteter. 

Indehaveren af aarhusianske Jama Ost modtog nemlig to ud af tre mulige pokaler, da han i denne uge dystede med ved danmarksmesterskaberne på fødevaremessen Foodexpo i Herning.

“Jeg er ikke til at skyde igennem lige nu. Jeg og mit passionerede personale er utroligt stolte over prisen. Ikke mindst fordi, vinderne bliver fundet gennem en stor fællesafstemning og ikke blot et dommerpanel på tre personer.

Det beviser, at de fleste danskere virkelig elsker smagen af vores rørte oste,” lyder det fra Manfred Schedler i en pressemeddelelse.

Jama Ost vandt nærmere bestemt for Danmarks bedste flødeost og for Danmarks bedste rygeostsalat. 

En af landets ældste ostehandlere

Osteelskere vil vide, at Jama Ost for to år siden også vandt prisen for Danmarks bedste hjemmerørte hvidløgsost.

Stor anerkendelse: Aarhusiansk ostehandel kåret til Danmarks bedste
Foto: Jama Ost

Og det varer ikke længe, før hele Danmark kan smage de to vinderoste såvel som resten af ostehandlens store sortiment, når ostebutikken i Risskov åbner en webshop. 

“Vi glæder os til at dele vores passion for ost med hele Danmark – og ikke kun Aarhus og omegn. Vi ser virkelig frem til at kunne levere enestående osteoplevelser til alle i hele landet,” udtaler en begejstret Manfred Schedler. 

Den vindende flødeost er baseret på en blanding af forskellige flødeoste, der er tilsat en lang række løgtyper og krydderurter. Den kan for fremtiden købes i Jama Ost i Risskov.  

Rygeostsalaten tager udgangspunkt i den fynske klassiker – dog med et personligt Jama-Ost-tvist, som ostehandlen ikke vil løfte sløret for.

Med mere end 40 år på bagen er aarhusianske Jama Ost en af landets ældste ostehandlere. Virksomheden sælger både til privatkunder fra butikken på Nordre Strandvej i Risskov ved Aarhus og engros til erhvervskunder.

Jama Ost fører ost, charcuterier og specialiteter fra Danmark og hele Europa. Du kan følge butikken lige her

Del artikel

Andre læser også